Juke muziekdienst

Juke, nieuwe muziekdienst van start in Nederland

Enige weken geleden kondigde de MediaMarkt samen met Talpa Radio een gedurfd nieuw alternatief voor Spotify aan. Onder de naam Juke gaat er een nieuwe muziekdienst van start die groot moet worden in Nederland.

Juke van start

De dienst gaat voorzichtig van start door eerst de webplayer online te zetten. Deze heeft alles wat Juke nu speciaal maakt en dat is vooral de samenwerking met Talpa Radio.

Juke

In Juke kun je alle radiostations van Talpa zoalsd Sky, Radio 538, Radio 10 en dergelijke beluisteren. Daarnaast is er ook een redactieteam van bekende gezichten zoals Armin van Buuren, Dennis Ruyer en Edwin Evers. Deze BN’ers zullen voor de luisteraars de muziek cureren die in de afspeellijsten staan.

Juke Redactie

Starten

Zoals we gewend zijn van de muziekdiensten is er een 30 dagen periode waarin je de dienst kunt uitproberen. Daarvoor moet je je wel eerst inschrijven start.juke.nl/, inschrijven kan met je Facebookaccount of met je emailadres. De kosten per maand zijn 9,99, ook gelijk aan de andere diensten.

Apps

Voor zover wij weten zijn de Android en iOS applicaties nog niet live in de desbetreffende Appwinkels. Zodra deze live zijn laten we het aan je weten.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.