Netflix Banner

Netflix gaat knallen in juni met veel nieuwe titels, dit is de hele lijst

Netflix heeft niets te klagen, de populariteit van dit platform kent geen grenzen. Het aantal subscribers neemt nog steeds toe en ook de eigen content scoort heel erg goed. Maar het beste moet nog komen.

Juni is Netflix maand

In juni zal Netflix weer een groot aantal nieuwe titels aan de catalogus toevoegen. Naast de content van andere bedrijven en makers zal Netflix ook 39 nieuwe titels uit eigen stal toevoegen. Wat kun je allemaal verwachten?

In juni zullen de nieuwe seizoen van shows als Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D, Portlandia, Grey’s Anatomy en iZombie worden toegevoegd. Daarnaast zullen er ook een aantal grote films van de afgelopen tijd debuteren op Netflix. Wat dacht je van Thor: Ragnarok en Star Wars: The Last Jedi, deze komen vers uit de bioscoop naar jouw scherm in de woonkamer.

Deze content verbleekt een beetje bij wat er aan Netflix Originals zal worden toegevoegd. Van de al bestaande Netflix Originals zullen we nieuwe seizoen zien van Luke Cage, Voltron, Glow en The Ranch. Er zullen daarnaast zullen de volgende films van de hand van Netflix debuteren: Us and Them en Brain of Fire. Hieronder kun je een lijst van alle content vinden die aan Netflix zal worden toegevoegd.

1 juni

3 juni

8 juni

Alex Strangelove

15 juni

Set it Up
Set it Up

17 juni

19 juni

22 juni

Heavy Rescue
Heavy Rescue

24 juni

  • To Each, Her Own (Les Goûts et les couleurs) — NETFLIX FILM

26 juni

  • Secret City — NETFLIX ORIGINAL
  • Kamau Bell: Private School Negro — NETFLIX ORIGINAL

29 juni

30 juni

  • Fate/EXTRA Last Encore: Oblitus Copernican Theory — NETFLIX ORIGINAL

Bron: BGR

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.