Justin Bieber banner

Justin Bieber heeft nu de meeste volgers op Twitter

Waar jij al blij bent met 100 volgers op Instagram of Facebook, kijken de celebrities niet op een miljoentje meer of minder. De grote sterren hebben onwaarschijnlijk grote aantallen volgers en willen altijd meer als de concurrent. Justin Bieber staat aan kop wanneer het om Twitter gaat.

100 miljoen

Het Twitteraccount van Justin Bieber heeft het magische getal van 100 miljoen volgers gehaald. Daarmee is hij de meest gevolgde artiest op Twitter.

volgers Twitter Justin Bieber

De zanger is daarmee net de meest gevolgde, want er zijn een aantal collega’s die hem dicht op de hielen zitten. Katy Perry zit ook dicht tegen de 100 miljoen aan. Taylor Swift moet nog even aan de slag want ze heeft er ‘maar’ 85 miljoen die haar Tweets volgen.

Om het aantal volgers van Bieber en zijn collega-sterren even in het juiste perspectief te plaatsen, het Twitteraccount van de President van de Verenigde Staten heeft er ‘maar’ 20 miljoen.

Records op Twitter

Er zijn meer records verbroken op Twitter de laatste tijd. Carter Wilkerson ging een weddenschap aan met Wendy’s en heeft met 3.65 miljoen het record voor de meeste Retweets in handen.

 

Het record voor de meeste likes is onlangs verbroken door Obama. Hij reageerde op de onlusten in Charlotteville met een mooie quote.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.