Garoeda

Oeps..Kabinetsformatie gaat verder op het toilet

De kabinetsformatie van 2017 gaat een van de langste ooit worden. Het tactische steekspel is nog saaier dan een langdurige schaakpartij. Onlangs kwam er een opening in de onderhandelingen en ging men dat vieren bij een lokaal restaurant. Hadden ze beter niet kunnen doen.

Garoeda dicht

De landsbestuurders gingen een rijsttafeltje pakken bij het Haagse restaurant Garoeda. Met alle aandacht die daarop volgde moet de eigenaar ontzettend blij geweest zijn. Elk stukje media maakte er melding van en plaatste een foto.

Garoeda

Nu kan het aan mij liggen maar het interieur was al een kleine voorbode van wat komen ging. De plant linksachter heeft ontzettend veel dorst, net als het zielige plantje midden op de tafel. Het geheel doet stoffig en saai aan.

De NVWA had het restaurant al een tijdje op het oog en al een waarschuwing gegeven. In de keuken werden niet de juiste procedures gevolgd om ervoor te zorgen dat het geheel ziektekiemen vrij bleef.

Gesloten

Garoeda had daar geen boodschap aan en bleef gewoon lekker doorgaan met als resultaat dat de NVWA het restaurant gesloten heeft. De eigenaren moeten eerst zorgen dat de juiste maatregelen genomen voordat er een herkeuring komt.

Garoeda op Google
De reviews op Google voor dit restaurant waren overigens niet slecht. 4 Sterren!

Humor

Het blijkt dat onze aspirant-eindbazen ook over een soort van humor beschikken en dat lieten ze op Twitter zien.

 

 

Wat is de NVWA?

De afkorting NVWA staat voor Nederlandse Voedsel en Waren Auhoriteit en is zoals de naamgeving al vermoed een echte overheidsinstelling.

De NVWA bewaakt de veiligheid van voedsel en consumentenproducten, de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en handhaaft de natuurwetgeving.

Het meeste werk voor deze instantie ligt bij de dieren en bedrijven die met dieren werken. Daarnaast bewaken ze de veiligheid van het voedsel dat via winkels, restaurants en andere locaties bij ons komt. Dus eigenlijk een soort Anti-diaree squad.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.