Podcast: Kan Niet Bestaat Niet over doorzetten en keuzes maken

Op Nozie willen we je graag op de hoogte houden van luisterwaardige podcasts. Kan Niet Bestaat Niet is zo een podcast.

Doen wat een ander niet zou doen

Niet alleen ondernemers maar ook sporters en andere doorzetters zullen het moment herkennen. Je hebt een plan, idee of doel en iedereen om je heen ziet het niet zitten. Toch wil je doorzetten omdat je er zo hard in geloofd en je geen andere manier ziet om je doel te halen.

Dit soort verhalen kun je beluisteren in de podcast reeks Kan Niet Bestaat Niet gemaakt door Dimitry Vleugel.

Gasten

In de eerste aflevering spreken we met Akwasi Frimpong. Hij heeft een prachtig verhaal over het bereiken van zijn doel. Geboren in Ghana en opgegroeid in Nederland was hij een begenadigd atleet. Toch strijd hij nu om voor Ghana uit te komen op de Olympische Winterspelen door met een noodgang op een slee naar beneden te glijden. Zijn doel is om uit te komen voor Ghana in het skeleton

Haris is een succesvolle organisator van feesten in Rotterdam. Hij is van Afghaanse afkomst en zijn droom is het openen van een Afghaans restaurant. Hij bereid een reis voor naar zijn geboorteland om daar inspiratie op te doen, maar zijn land wordt overlopen door de Taliban. Toch zet hij door…want hij wil geld brengen naar diegene die het nodig hebben.

Menco heeft een succesvolle carrière als werknemer en als werkgever. Toch wil hij zijn droom achterna gaan ook al betekend dat dat hij grote risico’s moet nemen. ‘Kan Niet Bestaat Niet’ en hij duikt in het diepe en ontwikkeld een app waarmee hij jongeren wil helpen om hun doel te bereiken.

Podcast luisteren

Moss werkt in de Telecom en is daar goed bezig. Hij klimt op van de winkelvloer naar trainer van verkooppersoneel uit naam van Motorola. Op vakantie vraagt zijn gezin hem om weer niet zoveel te werken en dat doet hij. Aan het eind van de vakantie besluit hij te stoppen met werken en meer tijd in zijn gezin te steken. Wat hij toen ging doen…hoor je in de podcast

Hier luister je de podcast Kan Niet Bestaat Niet

Deze podcast brengt elke twee weken een nieuwe aflevering uit. Alle afleveringen zijn te luisteren in je favoriete podcast-app of op Spotify . Meer informatie kun je hier lezen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.