KIA Smartthings

Kia en Hyundai werken samen met Samsung SmartThings

De verbindende factor tussen je huis en je auto is het internet. Je auto is altijd online en je auto ook. De twee automerken KIA en Hyundai hebben een overeenkomst getekend en gaan hun systemen laten samenwerken met Samsung SmartThings

Zet jij het huis even aan?

Het is een warme dag in juli en je bent onderweg naar huis. Vanuit de auto stel je in dat wanneer je thuis komt de airco aan staat en de zonnewering omlaag is. Dit kan binnenkort vanuit je Kia of Hyundai in samenwerking met Samsung SmartThings.

SmartThings is de app van Samsung waarmee je veel slimme apparaten kan bedienen in en rond je huis. Door de integratie in de systemen van de beide automakers wordt het mogelijk dat je vanuit de auto spullen in je huis kan bedienen.

Leuker is dat het straks ook andersom kan. Ook vanuit huis kunnen zaken in en rondom de auto geregeld worden. Ramen bevroren? Zet alvast de verwarming aan en de stoelverwarming op standje zweten. Belangrijker is dat het een rol kan spelen in het slimme laden van de auto en het teruggeven van energie uit de auto aan het huis.

Persbericht

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.