Wat kijken we deze week

WAT KIJKEN EN LUISTEREN WE DEZE WEEK? WEEK 19

Het is weer weekend, dus weer tijd om een leuke filmp of serie te bingen. Ook vandaag geven we je een aantal tips in samenwerking met Nieuwdezeweek.nl

Netflix

The Kissing Booth

Wanneer de eerste kus van de tiener Elle leidt tot een verboden romance met de knapste jongen van de school, zet ze haar relatie met haar beste vriend op het spel.

Kissing Booth

→ Trailer The Kissing Booth bekijken

Safe

Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan.

→ Trailer Safe bekijken

Evil Genius

Dit waargebeurde misdaadverhaal begint met de gruwelijke dood van een pizzabezorger die een bank berooft met een bom om zijn nek. Daarna wordt het alleen maar vreemder.

→ Trailer Evil Genius bekijken

Videoland

Jochem Myjer: Adéhadé

Hoezo onthaasten? Dat doe je thuis maar! Bij ‘Adéhadé’ (actief de hele dag/ Alle dagen heel druk) gaat alles in de overdrive en bekende Nederlanders passeren de revue.

Jochem Myer

→ Trailer Jochem Myjer: Adéhadé bekijken

Film1

War for the Planet of the Apes

Caesar en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen. Wanneer Caesar en de kolonel oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen.

→ Trailer War for the Planet of the Apes bekijken

Pathé Thuis

Hotel Transylvania 2

Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Jonathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders, schakelt ´Vampa´ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ´monster-in-opleiding´ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula’s chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

Hotel Transsylvania

→ Trailer Hotel Transylvania 2 bekijken

Spotify

Unusual – Marian Hill

Unusual - Marian Hill

→ Unusual – Marian Hill beluisteren

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.