Kim Kardashian is not snoring coke

Kim Kardashian gebruikt geen coke!

Wanneer je een beroemd persoon bent dan moet je weten dat alles wat je doet, zegt of filmt onder een vergrootglas komt te liggen. Dat is zo voor de BN’er en helemaal voor de grote Amerikaanse sterren. Dan moet je altijd opletten wat je rond laat slingeren in de keuken.

No coke for Kim Kardashian

Daar kwam onzed Kim achter toen ze recent het een en ander poste op haar Snapchat account. Ze filmde zichzelf in de keuken en achter haar op het aanrechtblad (zou ze weten hoe het werkt?) lag nog wat rommel.

So what? Heeft ze waarschijnlijk gedacht, want ook Kim Kardashian is namelijk heel erg gewoon gebleven. Maar helaas voor de familie West ging dit Snapchat verhaaltje wel een eigen leven leiden.

Kim Kardashian coke

Een van haar volgers bekeek de Snap eens goed en concludeerde dat de ‘rommel’ achter haar een aantal lijntjes coke waren. Als een echte ‘fan’ deel je dat gelijk op Twitter met een mention naar Kim zelf.

Ze moet zich rot geschrokken zijn want mevrouw West-Kardashian leest dus gewoon haar Twitter-mentions en ontzenuwde het bericht met een strak en raak antwoord.

De ‘coke’ bleek gewoon een restje suiker te zijn van ene Dylan zijn Snoepwinkeltje. Geen idee wie dat is, maar we geloven Kim deze keer maar op haar woord.

Bron

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.