Klimmuur op grote hoogte

Een klimmuur op een raam op 125 meter hoogte

Wanneer je geen ruimte hebt om te bouwen, je iets indrukwekkends moet neerzetten en het moet ook nog hip zijn, dan heb je een uitdaging. In hartje London heeft een architect op al deze uitdagingen een antwoord gevonden. Wat dacht je van een klimmuur?

Gebouw

In het centrum van Londen zetten bouwlieden momenteel een nieuw gebouw neer. De constructie zal dienst doen als kantorengebouw en helemaal ingericht worden volgens de moderne normen.

In het gebouw zal naast de kantoorruimtes heel veel aandacht besteed aan het sociale aspect. Zo is er een versmarkt, spa, innovatie Hub en een sportschool. Maar het pareltje van dit gebouw is van ‘eenzame hoogte’.

Klimmuur

Het gebouw zal ook een klimmuur hebben. Nu is dat natuurlijk niet zo speciaal maar de locatie van deze klimmuur is dat wel.

Wanneer je straks op 22 Bishopsgate gaat werken dan kun je klimmen op een klimmuur van glas! De neprotsen zijn namelijk bevestigd op het raam waardoor je een grandioos uitzicht hebt over de stad. Het feit dat de glazen klimmuur zich 125 meter boven de grond bevind helpt ook wel.

De toren zal in 2019 pas klaar zijn maar dan ook 62 verdiepingen hoog zijn en een van de meest spectaculaire klimmuren hebben van de wereld. Hoe zit het met jouw hoogtevrees?

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.