Kobo Libra H20

Kobo Libra H20, nieuwe e-reader met fris design

Boeken lezen is goed. Boeken lezen is nog steeds populair. Alleen de definitie boek is wel veranderd. Het is steeds vaker geen stapel papier meer maar digitale tekst op een e-reader. Marktleider Kobo heeft vandaag de Kobo Libra H20 aangekondigd.

Kobo Libra H20

De Kobo Libra H20 is een nieuwe e-reader van een dan de grootste bedrijven in de ze markt. Met de Libra heeft het bedrijf geprobeerd de juiste balans te vinden tussen innovatieve digitale technologie, een comfortabele leeservaring en een modern ontwerp.

Bij het ontwerpen van deze e-reader is het gebruik- en leesgemak te centraal gesteld. De lezer kan ook deze e-reader aanpassen naar de eigen voorkeuren.

Kobo Libra H20

De e-reader bevat enkele met één hand bestuurbare knoppen voor het omslaan van de pagina’s. De speciale functie ComfortLight PRO filtert al het blauwe licht weg. Het HD Carta E Ink-scherm van 7 inch is bestand is tegen zon en water. Dat is handig want een e-reader neem je ook makkelijk mee op vakantie en naar het strand. Aan de buitenzijde van de e-reader zit multifunctionele sleepcover die niet alleen dient ter bescherming, maar hij kan ook als leesstandaard worden gebruikt, zowel in portret- als landschapsmodus.

Opslag

Op de Kobo Libra H2O kun je 6.000 boeken kwijt en hij weegt slechts 192 gram. De Kobo Libra H2O is verkrijgbaar in klassiek zwart en wit. De covers zijn er in vier kleuren: zwart, roze, grijs en aqua. Zo kunnen lezers het apparaat en de cover kiezen in de kleur die het beste bij hen past.

cover Kobo Libra h20

Nieuwe functies in de Kobo Libra H2O

  • Verbeterde navigatiebalk: om door het hele e-book te navigeren in plaats van door een enkel hoofdstuk. Blader eenvoudig heen en weer door het e-book zonder de huidige pagina te verliezen. Deze wordt aangegeven met een zwarte stip om gemakkelijk weer terug te keren.
  • Paginapreview: er verschijnt nu een preview van pagina’s die zijn bekeken met de navigatiebalk. Gebruik de voorbeeldpagina om snel andere delen van het boek te scannen en navigeer eenvoudig naar de desbetreffende pagina door op het voorbeeldvenster te tikken.
  • Bijgewerkte kop- en voetteksten: deze geven tegelijkertijd de hoofdstuk- en boekvoortgang weer, zodat altijd te zien is hoe ver de lezer in het boek is.
  • Voortgangsbalk: een dunne zwarte balk onderaan het scherm toont in één oogopslag waar de lezer zich in het e-book bevindt.
  • Verbeterd menu: veeg omhoog vanaf de onderkant van de pagina om het nieuwe menu te openen. De navigatiebalk is nu onderdeel van het menu zodat de lezer beter weet waar deze zich in het boek bevindt. Annotaties (notities, markeringen en bladwijzers) zijn gemakkelijker toegankelijk door op het annotatiepictogram onderaan het scherm te tikken.

Onbeperkt leesplezier

Met het Kobo Plus abonnement van Kobo en bol.com kunnen consumenten in Nederland en België onbeperkt lezen en luisteren voor een vast bedrag per maand. Binnen het aanbod van ruim 365.000 e-books en meer dan 31.000 luisterboeken, met internationale bestsellers, Nederlandse auteurs en eigen Kobo Originals, is er voor iedereen wel wat te lezen. E-books kunnen via Kobo e-readers, de bol.com en Kobo leesapp en via de shops van bol.com en Kobo gekocht en moeiteloos gelezen worden op smartphone en Kobo e-readers. Luisteren kan via de app voor smartphone en tablet.

Kobo Libra H20 kopen

Deze nieuwe e-reader is vanaf 17 september te verkrijgen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De cover is verkrijgbaar in rose, zwart, wit en aqua. De prijs van de Kobo Libra is Euro 179,95 en je kunt hem kopen bij Bol.com.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.