La Metric toffe klok

La Metric is een hele handige klok

Het is een moeilijke tijd om klok te zijn want iedereen kijkt immers op zijn mobieltje. Ook zijn klokken best wel eenvoudig, ze laten de tijd zien en piepen irritant wanneer het alarm af gaat. De La Metric klok is anders.

La Metric

Deze prachtige dot-matrix vormgegeven klok zou een aanwinst zijn voor ons kantoor. Hij heeft best een aardige vormgeving zodat je hem overal neer kunt zetten, zelfs onder je monitor. Het materiaal lijkt ons een beetje erg plastic aandoen, maar we hebben hem nog niet in het echt gezien.

Hij heeft drie knoppen aan de bovenzijde die je kunt programmeren en een ingebouwde speaker voor de geluiden bij de notificaties.

La Metric

Met een applicatie op je smartphone kun je de La Metric verbinden met Wifi en de klok installeren. Het tijdmechaniek kan namelijk best veel naast de tijd laten zien. Want via de applicatie kun je laten zien hoeveel nieuwe mail je hebt gehad, nieuwe Twitternotificaties, de beurs, je volgende afspaak en nog veel meer.

Smart Home

Omdat de La Metric te connecten is met diensten als like Amazon Alexa, Phillips Hue, WeMo, Nest, Ring, SmartThings,en IFTTT kun je heel veel automatiseren. Je kunt de klok zelfs in je Smaryhome automatisering opnemen.

De La Metric kost tussen de 169 en 199 dollar en je kunt hem onder andere hier kopen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.