lara croft

Lara Croft, wat is er mis met je nek?

Lara Croft is een karakter uit zowel een reeks speelfilms als een gelijknamige videogame. In 2018 zal Lara Craft weer als film in de bioscoop te zien zijn. Een poster voor deze film werd reeds gedeeld op Twitter en daar is iets heel erg mis mee.

Lara Croft

Zowel de gamers, filmliefhebbers en liefhebbers van een mooie actrice veren op bij de naam Lara Croft. Voor het merendeel heeft dat te maken met Angelina Jolie die in de hoofdrol van twee Tomb Raider films speelde en de games die er met de gelijknamige titel zijn gemaakt. De games rondom Lara Croft horen overigens bij de best verkochte ooit.

Sinds deel 2, The Cradle of Life, hebben we niks meer van deze films vernomen. En de laatste game , Rise of the Tomb Raider, kwam uit in 2015. Maar daar gaat verandering in komen want in 2018 staat er een reboot van de film gepland.

Lara Croft 2018

Tomb Raider

Er is vandaag enige opschudding veroorzaakt door een post door het Twitteraccount van Tom Raider Ze deelden als teaser de filmposter van Tomb Raider met Lara Croft op de voorzijde.

Daar is op zich niks mis mee ware het niet dat er iets vreemds is met het lichaam van Lara. Wanneer je naar haar nek kijkt dan moet je toch opmerken dat dat er heel vreemd uitziet.

Lara Croft neck

Twitter weet er zich geen raad mee en verzint de meest hilarische redenen voor deze gekke draai in de nek van de hoofdrolspeelster. Wanneer je aandachtig kijkt lijkt het net alsof de heldin van het verhaal een kruising is tussen LangNek uit de efteling en een Giraffe.

 

Toch best wel lekker gevoel dat we ons hierover druk kunnen maken. Het gaat dan toch best goed met de wereld.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.