lelijke kerstboom

5 Kerstbomen die we je niet aanraden, tenzij je nergens om geeft

Waarschijnlijk staat hij al bij jou, want bij sommige is 6 december de datum waarop je een boom het huis in trekt. Voor iedereen die niet al te lang een boom in zijn huis wil hebben en nog moet beginnen hebben we hier een aantal bomen die we je afraden.

De ‘ik ben een kerstboom’-boom

Deze dame heet Heathie (?) en heeft een geweldig idee voor iedereen met een dubbele persoonlijkheid, tijd teveel of die een heel klein huis heeft. Zo ben je mens en zo ben je boom…gelukkig vallen er bij haar geen naalden uit.

kerstboom trui

De ‘hunchback of notre dame’-boom

In een maatschappij waar we iedereen respecteren en accepteren moeten we dat ook met een kerstboom doen. Dus deze gebochelde staat gewoon in onze lijst en volgens onze informatie staat hij ergens in het centrum van Parijs.

lelijke kerstboom

De ‘ik ben niet gek, ik ben een boom’-trui..euuh boom

Ssst niks zeggen anders wordt hij boos. John is namelijk vroeger in een grote ketel met kerstbomens-soep gevallen, sindsdien heeft hij het rond kerst altijd een beetje moeilijk. Kerstbomen zijn ‘fesjun’

boom

De ‘een struik is ook een boom’-boom

Deze jongen wordt waarschijnlijk al jaren thuis opgevoed zonder dat hij naar buiten mag. Anders zou hij toch wel weten dat dit een struik is in plaats van een boom. Ach, er liggen tenminste wel kadootjes onder de boom op hem te wachten (achter hem op de grond).

Lelijke kerstboom

De ‘achteraf was dit toch een slecht idee’-boom

Wanneer je er dicht op staat zie je het niet maar je moet altijd even afstand nemen om je werk te bekijken en ook wanneer de lichtjes aangaan. De christelijke gemeenschap kon hier niet zo heel hard om lachen en hebben de dominee de andere ochtend gevraagd deze decoratie te verwijderen. Kerstbomen die doen dit namelijk niet in de bijbel.

De kerst ejaculatie boom

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.