LEMMO One E+Bike, traditionele fiets en e-bike

Aan elektrische fietsen geen genoeg. Toch is er altijd ruimte voor een merk met een goed idee. LEMMO is zo een merk en de LEMMO One E+Bike is zo een product.

LEMMO

Berlijn is de stad van onder andere Teufel en nu ook LEMMO. Dit bedrijf maakt een fiets die elektrisch kan zijn. Dit klinkt heel erg gek, laat het me uitleggen.

Nu is het nog zo dat je of een gewone fiets koopt of een elektrische. Met LEMMO koop je ze allebei in een enkel product. De LEMMO One E+Bike is namelijk een elektrische fiets die met een eenvoudige handeling veranderd kan worden in een traditionele fiets. Dat is iets wat een gewone elektrische fiets niet kan.

Smartpac

De LEMMO One E+Bike is namelijk voorzien van een Smartpac die aan het frame wordt bevestigd wanneer je de fiets elektrisch wil hebben. In dit Smartpac zitten alle essentiële zaken qua technologie. Dat zorgt ervoor dat de fiets makkelijk te onderhouden is.

smartpac LEMMO

Tweede voordeel is dat de Smartpac makkelijk mee te nemen is, wanneer je de fiets ergens neerzet. Dat hij dan ook als powerbank kan dienen is prachtig meegenomen.

Je kunt van de LEMMO alles verwachten wat je wat gangbaar is. Een goede motor, een goed beveiligingsmechanisme , een app en GPS om je fiets terug te vinden.

Dit zit allemaal verpakt in een degelijk design, dat niet mega-spectaculair is maar wel degelijk en modern oogt. Ook wat prijs betreft kan deze fiets erg goed mee.

De fiets heeft een motor van 250 Watt en een range van ongeveer 100 kilometer. Het opladen van de accu duurt 3,5 uur.

Prijs

De complete versie met de Smartpac ligt rond de € 2100 euro. Het is mogelijk om de fiets zonder de Smartpac te kopen dat scheelt €900. In de stad Berlijn is het zelfs mogelijk de Smartpac te leasen voor bedrag van € 35,- per maand.

Ik kan deze interessante fiets binnenkort testen je zal dan ook een volledige review van mij kunnen verwachten.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.