LEMMO INTRODUCEERT NIEUWE LEMMO ONE

Lemmo komt uit Berlijn en dit bedrijf maakt een bijzondere elektrische fiets. Een fiets waarbij de techniek gescheiden kan worden van de fiets zelf. Dit kan door een afneembare smartpac.

Upgrade voor de Lemmo One

De fietsfabrikant heeft een nieuwe versie van zijn LEMMO One E+Bike gelanceerd. Hiermee wil men de gebruiksvriendelijkheid verhogen en nog beter de slimme technologie te integreren.

Zoals geschreven, de fiets van Lemmo kan zowel elektrisch als traditioneel worden gebruikt. Door aan een dop te draaien koppel je de fiets los van de motor en kun je op eigen kracht verder.

Alle belangrijke technische zaken zitten in een apart pakket dat je tussen frame klemt. Deze smartpac kun je verwijderen en dat heeft voordelen in het vervangen van onderdelen en het veiliger maken van de fiets wanneer het gaat om diefstal.

Dit is er nieuw aan de LEMMO One

In het achterwiel zit een koppelsensor. Deze sensor reageert op de natuurlijke trapbeweging van de fietser. Hierdoor komt het berijden van de elektrische LEMMO One nog dichter bij het echte fietsgevoel.

Je dure bezit wil je natuurlijk beveiligen tegen diefstal. Daarom heeft de LEMMO One een GPS aan boord. Als extra heeft het nieuwe model een geïntegreerde Apple Airtag waarmee je de fiets via de Apple ‘Find My’ functionaliteit kan opsporen.

Design

Ook het design van bijvoorbeeld is iets aangepast. Zo kan de apart verkrijgbare smartphonehouder geïntegreerd worden op het stuur. Hiermee blijft het strakke uiterlijk van de fiets behouden.

Ook is een nieuw zadel verkrijgbaar met verborgen vering. Ook het zadel past helemaal in de stijl van de fiets.

LEMMO One kopen

Dat kan. Je betaald €2289, inclusief Smartpac

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.