LIFX

LIFX multikleuren ledlampen met WiFi en Google Assistant

Het lampenmerk LIFX (spreek uit als Life X) is nu ook te koop in Nederland en België. Het bedrijf lanceert tien nieuwe producten voor de markt in de Benelux.

LIFX

Dit bedrijf brengt al een tijdje slimme verlichtingsproducten op de markt. De producten van LIFX worden in meer dan 80 landen verkocht. Men maakt gebruik van LED licht omdat de levensduur van een dergelijke lamp ontzettend lang is en het energieverbruik erg laag.

LIFX
LIFX

De verlichting van LIFX is op veel manieren in te stellen zodat je je huis kan omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Met de ‘Day & Dusk’-functie kan de verlichting van de lamp automatisch worden aangepast aan het omgevingslicht en de tijd van de dag. Alles is in te stellen via de apecial app waarin LIFX ook thema’s zoals Halloween heeft. Naast de app kun je de lampen ook bedienen met Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit en Microsoft Cortana. Een bijzondere feature is dat LIFX de laatste instellingen ‘Scenes’ van de lamp onthoudt, zelfs wanneer de originele lichtschakelaar gebruikt wordt.

LIFX
LIFX

De producten werken naadloos samen met de bekende stembesturingssystemen, waaronder Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit en Microsoft Cortana, zodat je de verlichting kunt bedienen met je stem of met de app. LIFX is het enige merk dat de laatste instellingen ‘Scenes’ van de lamp onthoudt, zelfs wanneer de originele lichtschakelaar gebruikt wordt. Om de lampen te bedienen met een app of bijvoorbeeld Google Assistant is geen speciale bridge nodig want de lampen zijn voorzien van WiFi. De producten van LIFX bestaat uit panelen, lichtstrips maar ook gewone tafellampen. Meer informatie over de verlichtingsproducten van LIFX kun je vinden op de website.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.