AI Wearable Limitless vangt overal je kostbare gesprekken op en vat ze samen

De beste gesprekken heb je vaak tussen de meetings en andere officiële gesprekken door. Met deze AI Wearable kun je deze gesprekken onthouden en samenvatten zodat je ze altijd kunt gebruiken.

Limitless biedt een Mac, Windows of een Webapp aan en een wearable die het menselijke brein meer capaciteit moet geven. Dan hebben we het niet over een tool die je meer kennis geeft, vraagstukken voor je oplost of dingen voor je uitzoekt. We hebben het over een dienst die je hebt om de dingen die je ziet, leest of hoort vast te leggen. Kort gezegd, het onthoudt veel meer voor ons.

Zo werkt het

Tijdens gesprekken, meetings en andere ontmoetingen worden we vaak afgeleid door het maken van notities, follow-ups en meer. Dat weerhoudt ons van de meest belangrijke taak en dat is de focus op onze gesprekspartner(s).

Limitless is geen bot of plug-in die de vergadering volgt, maar een wearable die je gesprekken die je gedurende de dag volgt en vastlegt. De software kan deze informatie voor jou omzetten in tekst, samenvatten en er een actielijst van maken. Zonder dat je daar tijdens de vergadering of het gesprek iets mee hoeft te doen.

De Limitless hanger

De Wearable is geen clip maar een hanger die je om je nek hangt. Deze is in verschillende kleuren te krijgen en voorzien van een magneet wanneer je hem aan je kleding wil hangen. Limitless werkt samen met de meest gebruikte tools zoals Meet en Zoom.

De hanger is nu voor te bestellen voor $ 99 en je kunt Limitless verder gratis gebruiken tot 10 uur in de maand. Wil je meer dan ga je $ 19 per maand betalen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.