Haai

Mannen slepen haai aan staart achter boot, ziek..

Het zal misschien als een verrassing in de oren klinken maar er zijn nog steeds mensen die het niet zo nauw nemen met respect voor dieren. Vandaag gaat er een filmpje viraal op Instagram en Twitter van een aantal mannen die een haai achter de boot aanslepen.

Haai achter boot

Het filmpje is de wereld in gebracht door Mark The Shark, ironisch genoeg een sportvisser met als specialiteit haaien. Hij ontving het filmpje van een van mannen op de boot en heeft direct zijn afschuw hierover uitgesproken.

Het bovenstaande filmpje is ook misselijkmakend. Het is altijd gevaarlijk om alleen op een filmpje af te gaan maar wij zien hier geen enkele twijfel. De heren in de boot tonen geen enkele respect voor de medebewoners van deze planeet en het is afgrijselijk.

De mannen in de boot doen niet echt hun best om onherkenbaar te blijven. Dat moet een eventuele opsporing alleen maar helpen. De officiële instanties zijn op de hoogte gebracht. Ze laten weten dat ze gaan onderzoeken of er een strafbaar feit gepleegd. Zal een kort onderzoek worden.

Bron.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.