Maradonna

Maradonna is dood, dit is zijn meest iconische filmpje

Maradonna kan in de voetbalhemel op de koffie bij Johan Cruiff. De voetballegende is vandaag overleden aan een hartstilstand. Een van de meest iconische voetballers is niet meer.

Maradonna was een icoon

De voetballer heeft in zijn thuisland een ongekende status. De ex-voetballer kon niks fout doen ondanks de vele schandalen waarmee hij te maken kreeg. Zo viel de voetballer regelmatig met zijn neus in een pot cocaine en schoot hij een geweer leeg richting een stel journalisten.

Laten we deze legendarische voetballer vooral herinneren om zijn navolgbare acties op het voetbalveld. Daar was hij op zijn best. De twee doelpunten tijdens het WK tegen Engeland zullen nooit meer vergeten worden. De eerste scoorde hij met de hand (tenminste dat denken we) en de tweede was een slalom van de middenlijn. Een van de meest bijzondere doelpunten van het voetbal ooit.

Life is Life

Voor velen zijn niet die twee video’s uit die wedstrijd het meest iconische. Ook voor de redactie is de video van Maradonna die aan het opwarmen is voor een wedstrijd ontzettend bijzonder.

Meebewegen op muziek en spelen met een bal. Iedereen zal er het er over eens zijn dat we dat moeten blijven herinneren van deze grootheid.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.