Martin-Garrix

Martin Garrix nieuwe gezicht Armani Exchange

Martin Garrix is de jongste DJ ooit die de DJ MAG ooit gewonnen heeft en zijn ster is rijzende. Hij tourt en feest met Justin Bieber en hij trekt overal volle zalen. Ook buiten de muziek gaat het goed hij tekende voor een mooie samenwerking met het kledingmerk Armani Exchange.

Armani Exchange

Armani heeft bekend gemaakt dat de Nederlandse DJ het nieuwe gezicht zal zijn voor de najaarscollectie van Armani Exchange.

Martin Garrix Armani exchange

Het Armani Exchange merk is de goedkopere lijn van Armani waar de consument met iets dunnere portemonnee ook zijn Armani spullen kan kopen.

Prijzen van 85 dollar voor een overhemd is nog best te doen en het is goed te zien dat deze DJ juist voor dit merk kiest. Laten we zeggen dat zijn bankrekening meer aan kan.

Martin Garrix Atmani Exchange

Martin Garrix

Garrix tourt momenteel over de hele wereld heen maar zal over een aantal dagen zijn opwachting maken in Belgie. Daar zal hij op Tomorrowland zijn kunsten laten zien aan het publiek.
Tijdens deze tour heeft hij een aantal optredens samen met zijn ‘mattie’ Justin Bieber met wie hij ook samen op Pinkpop stond.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.