Ijs

Mc Broken laat zien of je een Mc Flurry kan kopen

Ken je dat gevoel dat je zo ontzettend veel zin hebt in een Mc Flurry of een Sundae ijsje en bij aankomst werkt de ijsmachine niet? Deze programmeur zorgt dat het je niet meer overkomt.

Hack de Mc Donalds

Rashiq Zahid is een programmeur en woont in Duitsland. Hij was ook slachtoffer van een kapotte ijsmachine bij Mac Donalds en gebruikte zijn vaardigheden om daar een oplossing van te maken.

Mc Broken laat zien welk filiaal van Mc Donalds een ijsmachine heeft die het niet doet. Dat doet hij door via de app van Mc Donalds elke 30 minuten een ijsje te bestellen bij elke Mc Donalds in heel de VS en Duitsland.

Wanneer de ijsmachine kapot is kan de order niet doorgaan en krijgt het desbetreffende filiaal een rode stip op de kaart. Werkt de machine wel dan komt er een groene stip op dezelfde kaart.

Op het moment van schrijven was bijna 10 procent van alle ijsmachines kapot in de VS. Daarbij is New York verantwoordelijk voor 23% van deze kapotte machines. Nu maar hopen dat deze slimme jongen ook tijd maakt voor Nederland en België.

Bron: The Verge

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.