Mc Donalds lanceert kledinglijn en zo krijg je het gratis

Denk je dat je alles gezien hebt, dan gaat het toch nog gekker worden. De hamburgerketen Mc Donalds lanceert namelijk een kledinglijn met prints van zijn eigen producten. Gekker nog, ze geven de kledingstukken gratis weg!

Mc Donalds stunt

Het gaat hier vanzelfsprekend om een PR stunt, maar er de kleding bestaat wel echt. De stunt is er om aandacht te schenken aan de onlangs in het leven geroepen service Mc Delivery. In samenwerking met UberEats zal Mc Donalds ook maaltijden gaan bezorgen. Zo verbrand je die calorieen natuurlijk helemaal niet meer!

Global McDelivery Day

Mc Donalds heeft 26 juli uitgeroepen als ‘Mc Delivery Day’ en wanneer je op deze dag in de aangewezen steden een bestelling plaatst krijg je gratis een van de kledingstukken.

PicnicBlanket3200x1800

Op deze website kun je zien hoe jij aan een gratis stukje Mc Donalds garderobe kunt komen en Hoera Hoera ook in Nederland maak je kans op de gratis kleding. Hieronder staat hoe jij dit voor elkaar gaat krijgen!

Hoe kom ik aan de gratis Mc Donalds kleding?

Download de UberEats applicatie en bestel op 26 juli een Mc Donalds maaltijd via de Mc Delivery in de applicatie. Je zal wel in Amsterdam of Amstelveen moeten gaan wonen want voor zover we kunnen zien is daar de service beschikbaar.

We kunnen verder geen voorwaarden vinden dus het zal even afwachten worden wat er precies bij je maaltijd mee zal komen en OF er iets mee zal komen. Laat het ons weten!

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.