Met texts.com al je berichten in een enkele app

We gebruiken ontzettend veel messengers. WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram DM, LinkedIn en ga zo maar door. Je schakelt van de ene naar de andere app en om alles te kunnen volgen. Dat kan handiger.

Texts.com

Er zijn verschillende diensten die messenger-apps kunnen groeperen en je helpen om geen bericht te missen. Texts.com is er daar een van en wij hebben hem geprobeerd.

Texts.com is een programma dat op Windows, Mac of Linux draait. Je kunt het dus vooralsnog niet op je smartphone of tablet gebruiken.

Na het aanmaken en inloggen op je account kun je de browser sluiten en verder gaan in de app die je op je computer/laptop hebt gedownload.

Texts.com biedt een aantal diensten aan die ze kunnen integreren. Dat zijn Signal, WhatsApp, Telegram, Messenger, Instagram, Twitter, Discord, Slack en LinkedIn.

Het aansluiten van de verschillende accounts is vrij simpel. Het proces van WhatsApp is hetzelfde als wanneer je de dienst in de browser gebruikt. Je Scant de QR code.
Voor Instagram opent hij de inlogpagina en vul je je gegevens in.

In de gratis versie kun je maar twee apps aansluiten. Deze verschijnen aan de zijkant in een sidebar. Klik je op het icoon dan ga je naar de desbetreffende app.

Klik je op het * icoon dan krijg je een overzicht van alle berichten van alle apps die je het aangesloten bij elkaar. Je kunt dus vrij snel een overzicht creëren van nieuwe berichten zonder dat je alle apps af moet.

Een andere mooie functie is de People Grid. Wanneer je deze aanklikt ( icoon met 4 cirkels) dan krijg een mooi overzicht van alle accounts die je hebt aangesloten. Met de zoekfunctie zoek je naar diegene die je een bericht wil sturen en kies je het netwerk uit.

Wat kost Texts.com?

Deze dienst is niet goedkoop. Wanneer je meer dan twee accounts wil aansluiten dan kost je dat $15 voor een privé account (15 accounts) en $30 (ongelimiteerd) voor een werk account.

Is het handig!

Voor nu is het handig wanneer je bijvoorbeeld voor je werk veel communiceert met veel verschillende mensen op verschillende apps. Het scheelt heel veel tijd en je hebt een beter overzicht. Voor privé gebruik weet ik niet of het het geld waard is zolang het nog geen Android- of iOS app heeft.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.