15 49.0138 8.38624 arrow 0 both 1 4000 1 1 horizontal https://www.nozie.nl 300 0 1
theme-sticky-logo-alt
Banner Rotterdam
May 15, 2019

Internationale Mobility Campus naar Rotterdam

by dim
Rotterdam gaat inzetten op mobiliteit. Daarvoor haalt het grote bedrijven naar de havenstad en verenigt ze in een Internationaal Mobility Campus Mobility Campus Rotterdam is de gastheer van een internationaal Mobility Campus. Op deze plek komen alle belangrijke spelers uit de eco-vriendelijke transportsector bij elkaar. Het doel is om projecten te ontwikkelen en uit te…

Rotterdam gaat inzetten op mobiliteit. Daarvoor haalt het grote bedrijven naar de havenstad en verenigt ze in een Internationaal Mobility Campus

Mobility Campus

Rotterdam is de gastheer van een internationaal Mobility Campus. Op deze plek komen alle belangrijke spelers uit de eco-vriendelijke transportsector bij elkaar.

Het doel is om projecten te ontwikkelen en uit te voeren op het gebied van mobiliteit. De focus ligt dan natuurlijk op het millieu- en mensvriendelijke aspect van het vervoer.

Rotterdam heeft al een voortrekkersrol op het gebied van de moderne mobiliteit. De komst van deze Campus onderstreept dat nog eens. Ook economisch gezien is het een goede zaak dat deze bedrijven naar Rotterdam komen.

Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.
0 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.