Airpop

AirPop mondkapjes nu verkrijgbaar op de Nederlandse markt

Sinds de uitbraak van Corona in ons land zijn de mondmaskers niet meer weg te denken uit ons leven. Het lijkt alsof er opeens een nieuwe productcategorie in het leven is geroepen. AirPop noemt ze ‘air wearables’ en dat klinkt een stuk vriendelijker.

Mondkapjes van AirPop

Dit bedrijf maakt als sinds 2005 mondmaskers want er zijn meer redenen voor een mondkapje dan alleen Covid. De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat elk jaar 4,6 miljoen mensen sterven aan oorzaken die direct kunnen worden toegeschreven aan luchtvervuiling. Daar ligt de oorsprong van AirPop maar daar komt de huidige pandemie nog eens bij.

Het bedrijf maakt in zijn producten gebruik van geavanceerde filtratietechnieken en innovaties om hoogwaardige mondmaskers te ontwikkelen. Daarnaast hebben de monsmaskers een goed draagcomfort en zorgen ze voor een goed ademend vermogen.

Mondmaskers zijn momenteel niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom zijn de producten van AirPop ontworpen met de nadruk op ademend, stijlvol en draagbaarheid. Daarnaast bieden ze dezelfde bescherming als de maskers uit de medische en andere industrie. Wat belangrijk is dat het masker zich goed aanpast aan de vorm van het gezicht.

Soorten mondmaskers

AirPop levert momenteel de volgende maskers.

AirPop Light SE:

Een lichte dan lucht-gevoeld door een 3D koelstructuur om moieteloos te kunnen ademen en een perfecte pasvorm.
De Light SE is verkrijgbaar in zwart en wit, voor de prijs van €9.99 (4 Pack voor €29.99; 20 Pack voor €139.99).

AirPop Pocket en Pocket Case:

Een lichtgewicht mondmasker met een ergofoam afdichting rondom de neusbrug. De Pocket Case heeft aan de bovenzijde een minimale opening om vocht te laten verdampen. Dit mondkapje is makkelijk op te vouwen en eenvoudig op te bergen in de case.

De Pocket is ook verkrijgbaar in zwart en wit, voor de prijs van €14.99 voor twee stuks; (4 Pack voor €24.99). De Pocket Case is verkrijgbaar voor €9.99 in zwart en wit.

AirPop Kids

Er zijn ook mondmaskers voor kinderen en tieners. De AirPop Kids is een licht en perfect ademend masker dat kinderen en tieners de bescherming geeft die ze nodig hebben en tegelijkertijd garant staat voor comfort en draaggemak bij gebruik. 

AirPop Kids maskers zijn verkrijgbaar in blauw, roze of wit voor de prijs van €14.99 voor twee stuks; €24.99 voor een verpakking van vier. De Pocket case is apart verkrijgbaar, in zwart of wit, voor €9.99

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.