Mongda draaadloze lader

Mongda: De draadloze lader die cool blijft

Het draadloze laden komt langzaam maar zeker opzetten. Verschillende bedrijven springen hier op in door een eigen product te ontwikkelen.

Mongda, draadloze lader

Doordat Apple eindelijk ook het draadloze laden heeft omarmt lijkt er eindelijk schot in de zaak te zitten wat betreft deze technologie. Doordat iedereen vrijwel dezelfde technologie gebruikt zijn er veel bedrijven die deze kans pakken.

De Mongda heeft een compact formaat
De Mongda heeft een compact formaat

Voor de ‘leek’ is er weinig spannends te ontdekken aan het draadloze laden. Je legt je toestel erop en laden maar. De techneuten onder ons weten dat er onder de motorkap veel aan de hand is. Bij het opladen komt onder andere veel warmte vrij en deze moet afgevoerd worden. De makers van de Mongda draadloze lader hebben hier wat op gevonden.

Ook de Samsung Galaxy Fold kun je opladen
Ook de Samsung Galaxy Fold kun je opladen

Door een detectie-systeem in de lader monitort de Mongda continu de temperatuur van de smartphone. Wanneer deze oploopt zal deze worden gekoeld. De warmte wordt door het aluminium aan de bovenzijde aan de smartphone onttrokken Aan de onderzijde zit een fan die die warmte afvoert. Nadeel van een fan is wel dat hij geluid maakt. Gelukkig heeft de oplader ook een sensor om de overlast van het geluid te minimaliseren wanneer je bijvoorbeeld gaat slapen.

Snelladen met de Mongda
Snelladen

Als laatste kan de Mongda je toestel ook nog eens razendsnel op laden. Heb je een toestel van Apple dan maakt het gebruik van 7.5 Watt. Bij een Samsung tik je de 10 Watt aan.

Mongda draadloze lader kopen

Deze lader is momenteel te reserveren via een Indiegogo project. Wanneer je interesse hebt in deze handige accessoire dan kun je hem hier reserveren.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.