Motorola brengt drie nieuwe smartphones

Smartphonemerk motorola gaat vrolijk door met het lanceren van nieuwe toestellen. We begroeten de Moto g24, moto g24 power en de moto g04.

Moto g04

De nieuwe moto g04 is gemaakt van waterafstotend materiaal. De vingerafdruksensor zit aan de zijkant en dat is een stuk makkelijker dan de voorkant vind ik.

Het toestel is voorzien van een 6,6″ HD+ scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz. Het scherm is voorzien van een modus waarbij je de juiste en beste kijkervaring krijgt afhankelijk van de tijd van de dag. Het geluid moet prima zijn door de toevoeging van Dolby Atmos.

moto g04
moto g04

Foto’s maak je met de 16MP camera voorzien van AI. Deze zorgt voor automatische verbeteringen zoals scherpstelmogelijkheden, slimme functies zoals HDR en Portretmodus en een Face Retouch-functie in de frontcamera. De moto g04 is voorzien van RAM Boost. Hiermee kan je het werkgeheugen tijdelijk virtueel verhogen naar 8 GB.

Moto g24 en moto g24 power 

De moto g24 en g 24 power zijn voorzien van respectievelijk 128 GB en 256 GB aan ingebouwde opslagruimte zodat gebruikers voldoende ruimte hebben voor hun foto’s, video’s en apps. Beide toestellen hebben een scherm van 6.56 groot met een verversingssnelheid van 90Hz dat automatisch aanpast naar 60Hz als het toestel in auto mode staat, om batterij te besparen. 

moto g24
moto g24


 
Wat betreft camera geeft de 50MP camera met Quad Pixel-technologie veel mogelijkheden. Auto Night Vision verbetert de prestaties bij weinig licht en maakt gebruik van AI om automatisch omgevingslicht te detecteren en de instellingen hierop aan te passen. Voor close-up foto’s is er de Macro Vision-lens gebruiken, terwijl de 8MP frontcamera zorgt voor de mooiste selfies.  

moto g24 power
moto g24 power

Prijzen

De moto g04 64GB is vanaf 12 februari beschikbaar in verschillende kleuren met een verkoopprijs van 119,99 euro.

De moto g24 128 GB is vanaf 29 januari verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een prijs van 129,99 euro. De moto g24 power 256GB is vanaf 29 januari te koop voor een verkoopprijs van 179,99 euro.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.