Motorola breidt vandaag de Edge-familie uit met de Motorola Edge 40

Motorola breidt vandaag de Edge-familie uit met de Motorola Edge 40, een smartphone vol geavanceerde functies. Dit toestel is één van de dunste in zijn klasse met een randloze glazen display en een gebogen achterkant, samengehouden door een gezandstraald aluminium frame. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt ervoor dat het toestel prettig in de hand ligt. De vegan-lederen achterkant biedt een goede grip en het toestel is IP68 beschermd tegen stof, vuil, zand en ongeplande zwembadduiken.

Een geavanceerd camerasysteem met een 50MP hi-res camerasysteem legt de meest gedetailleerde foto’s vast, inclusief het breedste diafragma beschikbaar in een smartphone (f/1.4). Dit betekent betere foto’s in omgevingen met weinig licht, een natuurlijk zachte achtergrond voor een professioneel tintje en snellere opnamesnelheden om spontane foto’s nauwkeuriger vast te leggen. De omgevingslichtsensor stelt de belichting onmiddellijk in, zodat fotografen geen moment missen. All-pixel focus en OIS zorgen voor kristalheldere opnamen. Een 13MP ultrawide camera met Macro Vision maakt het mogelijk om meer in beeld te krijgen of dichter bij het onderwerp te komen en een 32MP hi-res selfiecamera garandeert uitstekende groeps- of solo-opnamen in alle lichtomstandigheden. De Motorola Edge 40 wordt geleverd met nieuwe video- en cameraverbeteringen, zoals Horizon Lock Stabilisatie, Video Portret en Vlog Mode om fotografen up-to-date en on-trend te houden.

Bij het streamen van content en het spelen van games is een groot, mooi scherm belangrijk. De Motorola Edge 40 levert een 6,55″ pOLED-display met gebogen randen voor een optimaal beeld. Het scherm heeft een Full HD+ resolutie voor een scherper beeld met minder pixelvorming. Het scherm heeft ook HDR10+ certificering en DCI-P3 kleurbereik voor een breder scala aan kleuren. Bij het gamen, scrollen of multitasken kunnen gebruikers profiteren van een snelle en vloeiende 144Hz verversingssnelheid om soepel door hun apparaat te navigeren. De kijkervaring wordt ondersteund door Dolby Atmos® geluid op stereoluidsprekers, die diepte en details toevoegen aan entertainment met verbeterde bas. Motorola Spatial Sound zorgt voor een meeslepend geluid.

Deze nieuwe smartphone ligt vanaf vandaag in de winkel.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.