Muno banner

Muno, de ‘Spotify’ voor de dansmuziek

Glenn de Boer had een kleine frustratie. Hij kon geen app vinden waar hij al de sets en mixes van DJ’s die hij hoorde kon terugvinden. En daarom maakte hij hem zelf. Vanaf vandaag is Muno gratis te downloaden.

Muno

Deze applicatie voor Windows en Mac richt zich helemaal op livesets en mixes van DJ’s en alternatieve muziek.
Glenn de Boer combineert met Muno materiaal van de muziekdiensten YouTube en SoundCloud in één app. Zo heb je als Danceliefhebber niet meer het probleem dat je op zoek moet naar die ene liveset van een festival of een optreden. Alles wat beschikbaar is kun je vinden op Muno.

Muno interface

Alle edits, remixes en sets komen bij elkaar en de gebruiker van Muno kan daar dan weer zijn eigen playlists van maken.

Waarom Muno

Spotify is de muziekapplicatie waar iedereen gebruik van maakt, maar Glenn de Boer miste de dancemuziek en de alternatieve tracks.

Ik heb Muno gebouwd uit mijn eigen frustratie dat er nog geen Spotify-achtige app was voor goede dancemuziek en alternatieve tracks

Deze tracks zijn vaak wel te vinden op Soundcloud en YouTube maar dan moet je wel continu schakelen van de ene naar de andere website. Door een app te maken die de content van beide combineert heeft hij een oplossing voor dat probleem.

Muno muziekapp voor dance

De applicatie

Muno is te downloaden voor Windows en Mac en heeft een zelfde soort design als Spotify. Je kunt er naast zoeken ook je bestaande YouTube en SounCloud-playlists importeren. Ook de discoverfunctie ontbreekt niet. En dat allemaal voor helemaal gratis!

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.