Deze foto’s werden verwijderd van Social Media vanwege ‘NSFW’

De website ThisIsNotAllowed.com verzamelt foto’s en berichten die van Social Media zijn verwijderd. Op Instagram gelden strenge regels, zo worden alle afbeeldingen die eventueel sexueel getint kunnen zijn verwijderd van het netwerk.

This Is Not Allowed

Deze website is in feite een aanklacht tegen de vaak te strakke en onterechte regels op de diverse platformen.

This is Not Allowed showcases “unacceptable” photos and videos. Our mission is to create a space that celebrates sex positivity, enables social activism, recognizes legitimate adult businesses, and reclassifies LGBTQ+ content as regular content.

De bovenstaande quote van de makers verteld ons dat hun missie is om een plek te creëren waar posiitiviteit rondom sex bestaat. Ook zal content rondom LGBTQ+ een plek krijgen op deze website.

In het menu aan de bovenzijde van de websites kun je alle policies nalezen van de verschillende platformen. Zo staat Snapchat beelden van vrouwen die borstvoeding geven wel toe, zolang de context van het beeld maar niet seksueel is.

Deze foto is van Paahsa en verscheen oorspronkelijk op Instagram. Na weigering is hij te vinden op Thisisnotallowed

De policy van Instagram is een van de meest strenge. Daar is zelf het tonen van een gedeelte van een vrouwentepel een schending van de gebruikersvoorwaarden. Naakt in kunst zoals schilderijen en beeldhouwwerken is weer wel toegestaan.

Het is de bedoeling dat bezoeker zelf hun beelden uploaden die geweigerd zijn door een sociaal netwerk. Onder elke foto op de website zal ook worden aangegeven op welke grond deze foto is geweigerd.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.