NASA Aliens PPO

NASA zoekt Planetary Protection Officer, ervaring met aliens vereist

Het zou zomaar kunnen dat je baan als receptionist bij een beleggingsbedrijf je niet meer bevalt. Je bent op zoek naar meer spanning en uitdaging, je weil een zoektocht naar het onbekende. Misschien heeft de NASA wel een leuke job voor je.

NASA

Voordat je de ruimte in gaat moet je niet alleen nadenken over hoe je daar komt en hoeveel brandstof je nodig hebt. Je wil natuurlijk ook veilig en gezond weer terugkomen en zeker niet ten prooi vallen aan aliens.

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie heeft dat laatste omgedraaid. Wanneer wij de ruimte ingaan en we landen op Mars dan zijn wij de Aliens!. Het is natuurlijk heel erg mens om maar te denken dat wij het goede zijn en al het andere het kwade. Maar wanneer we een ander planeet bezoeken zijn wij de indringers.

NASA logo

Vervuiling

Het zou dan ook zomaar kunnen dat wij de mens daar als grote vervuilers kunnen optreden. Dan hebben we het niet perse over de vuilniszakken die we niet opruimen maar wel over de eventuele ziektekiemen en bacterieen die we bij ons dragen.

PPO

De Planetary Protection Officer zal degene bij de NASA zij die gaat onderzoeken of wij geen onbedoelde schade kunnen aanbrengen aan een andere planeet. Daarnaast is het ook wel lekker om te weten of de astronauten die terug komen van een reis geen gekke onbekende zaken met zich meedragen.
Het is een goedbetaalde job want het startsalaris is 125000 dollar en zoveel centen pak je niet achter de balie.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.