Nationale Nachodag

Nationale Nachodag, win een leven lang gratis Nacho’s

Op 16 september is het Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Voor restaurantketen Popocatepetl reden om deze datum uit te roepen tot Nationale Nachodag. En bij zo een dag hoort een prijs waar je je leven lang van kunt genieten.

Nationale Nachodag

Mexicaans restaurant Popocatepetl The Mexican geeft van 21 augustus tot en met 15 september bij elke rekening een lot met daarop een persoonlijke code.  Wanneer je deze code invult op www.nationalenachodag.nl maak je kans op heerlijke prijzen die je kunt nuttige bij een van de zeven vestigingen van Popocatepetl The Mexican.

Nationale Nachodag

Hoofdprijs

Maar er is maar 1 hoofdprijs en dat is een leven gratis Nacho’s. De winnaar van deze megaprijs wordt bekendgemaakt op 16 september bij één van de restaurants van deze keten. Diegene die daar uit de Mexicaanse hoed komt mag zich de rest van zijn leven tegoed doen aan gratis nacho’s bij Popocatepetl The Mexican.

Nationale Nacho dag

Popocatepetl

De naam staat voor ‘Daar waar de aarde heet wordt’ en het restaurant is al 35 jaar lang een begrip in Nederland. Deze restaurants zijn altijd gevestigd in het centrum nabij bioscopen, schouwburgen en diverse uitgaansgelegenheden.

Bron: Persbericht

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.