Netflix Banner

‘Netflix voegt nieuw en goedkoper abonnement toe’

Netflix heeft zoveel mogelijk abonnees nodig maar in sommige markten kunnen de inwoners de €10 niet betalen. Daarom werkt Netflix aan een goedkoper abonnement voor sommige landen.

Netflix goedkoper

Een dienst als Netflix heeft zo veel mogelijk abonnees nodig, dan kan er geld verdiend worden. Het aantal leden van deze dienst groeit nog steeds maar om alle dure eigen producties te kunnen betalen zal er toch meer geld binnen moeten komen.

De rijkdom in de wereld is oneerlijk verdeeld, waar wij niet al te moeilijk doen over €10 in de maand kan dat in andere landen net iets teveel zijn. Om abonnees uit deze landen te krijgen zal Netflix dus iets met de prijs moeten doen.

Verschillende bronnen melden dat er een experiment van Netflix loopt waarmee een goedkoper abonnement geldt. Het zou gaan om een nieuw abonnement waarmee Netflix alleen te gebruiken is op een smartphone en ook nog eens in de laagste kwaliteit. De prijs van dit nieuwe abonnement zou rond de €3,50 liggen.

Beschikbaarheid

Voordat je nu je smartphone erbij pakt om je abonnement om te zetten, dat gaat dus niet. Dit nieuwe abonnement werkt alleen in een beperkt aantal landen zoals Maleisië en het is nog een test. In de rijke Westerse wereld blijven we gewoon nog hetzelfde betalen en straks misschien wel iets meer.

Bron: Slashgear

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.