Netflix zet tweede seizoen ‘Great News’ online

Wanneer je behoefte hebt aan een serie waar je niet teveel bij na moet denken dan raden wij je de Netflix Original Great News aan.

Great News

Deze Netflix Original wordt onder andere geproduceerd door Tina Fey die we weer kennen van onder andere haar optredens in Saturday Night Life. In de serie zien we een jonge producent Katie Wendelson die carrière probeert te maken maken bij de omroep MMN. Ze is daar als producer verbonden aan het programma ‘The Breakdown’ maar krijgt niet de gelegenheid om eigen onderscheidende items te produceren.

Cast Netflix Great News
Cast Netflix Great News

Haar leven wordt nog moeilijker wanneer haar moeder besluit stage te gaan lopen op de redactie van The Breakdown. De moeder heeft een groot doel in haar leven en dat is haar dochter aan een man en kinderen helpen. Dit verstoort natuurlijk de moeder-dochter relatie behoorlijk. In het eerste seizoen zorgt dat voor genoeg materiaal om afleveringen te maken.

Great News Se2

Sinds deze week staat het tweede seizoen van Great News online. In dit seizoen zien we de introductie van een nieuwe baas nadat de vorige was ontslagen. Tina Fey speelt de rol van zeer succesvolle zakenvrouw Diana St. Tropez. Katie is idolaat van haar en vraagt of ze haar mentor wil worden.

Tina Fey als Diana St Tropez
Tina Fey als Diana St Tropez

Wanneer je op zoek bent naar een serie waar je redelijk hersenloos naar kunt kijken, dan is Great News de serie voor jou. De grappen zijn bijna te flauw maar de makers weten goed de balans te vinden. Verwacht geen hoogstaande sketches en goedbedoelde boodschappen, Great News is gewoon dom (maar dan op de goede manier) entertainment.

* De trailer van Great News kijk je hier

Of er een derde seizoen van deze serie komt is nog maar de vraag. Great News is origineel geproduceerd door de NBC die in 2017 geen derde seizoen heeft besteld. Aangezien Netflix het nu als een eigen Original brengt bestaat de kans dat ze de serie gaan voortzetten.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.