Wat kijken we deze week

Wat kijken en luisteren we deze week? week 32

Zachtjes tikt de regen tegen het raam, best gezellig. Tijd om een leuke, spannende serie op te zetten. We hebben weer het een en ander op een rijtje gezet voor jou.

Netflix

Better Call Saul (S04E01)

Advocaat Jimmy McGill, die het niet zo breed heeft, probeert zijn louche verleden achter zich te laten, maar dat blijkt lastig te zijn als er zich een gouden kans voordoet. Je kunt elke week op dinsdag een nieuwe aflevering van Better Call Saul kijken.

→ Trailer Better Call Saul bekijken

Allied

Tijdens een gevaarlijke missie ontmoet de geheimagent Max de verzetsstrijder Marianne. Ze worden verliefd en gaan samen in Londen wonen, maar hun prille geluk wordt verstoord als het gerucht ontstaat dat Marianne een dubbelagente is.

→ Trailer Allied bekijken

Filmposter Allied

La Casa De Las Flores

In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.

→ Trailer La Casa De Las Flores bekijken

Film1

The Hunter’s Prayer

Lucas (Sam Worthington – Avatar, Hacksaw Ridge), een koelbloedige huurmoordenaar met een duister verleden, moet een jonge vrouw uit de weg ruimen. Maar wanneer hij oog in oog staat met de onbevangen Ella (Odeya Rush – Goosebumps, The Giver), haalt zijn geweten toch de bovenhand. Jager en prooi, nu allebei ten dode opgeschreven, sluiten een ongemakkelijk verbond. Ze vluchten door Europa, op de loop voor de meedogenloze gangsters die haar familie vermoordden. Zal het recht alsnog zegevieren? Vindt Lucas de loutering waar hij om bidt? Of maakt hij Ella deelachtig aan zijn zwarte ziel?

→ Trailer The Hunter’s Prayer bekijken

Filmposter The Hunter's Prayer

Videoland

Bankier van het Verzet

Als bankier Walraven van Hall in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall, bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd.

→ Trailer Bankier van het Verzet bekijken

Ziggo

Succession (S01)

Succession volgt de levens van de familie Roy, waarbij het gaat over de toekomst en controle van het media en entertainment conglomeraat zodra hun verouderde vader (Brian Cox) begint terug te stappen. Succession is een HBO-serie die te bekijken is via Ziggo.

→ Trailer Succession bekijken

Filmposter Succession

Pathé Thuis

Foxtrot

Michael en Dafna zijn uit het veld geslagen wanneer ze te horen krijgen dat hun zoon Jonathan is overleden tijdens zijn dienstplicht als wachter bij een verlaten grenspost. De feiten blijken echter een stuk complexer.

→ Trailer Foxtrot bekijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.