Netflix Banner

‘Netflix lanceert duurder abonnement, anderen krijgen downgrade’

Volgens een Iitaliaanse website zal Netflix binnenkort een nieuw abonnement toevoegen aan de drie reeds bestaande. Wanneer de info klopt zullen de andere een downgrade krijgen.

Duurste abonnement

Netfllix heeft momenteel drie verschilende abonnementen waaruit je als gebruiker kunt kiezen. Het Basis-abonnement waarmee je op 1 beeldscherm kan kijken. Het standaard-abonnement waarmee je op twee schermen kunt kijken en ook beschikbare HD-content kunt bekijken. Het premium-abonnement is het duurste, daarmee kun je op 4 schermen tegelijk kijken en HD en Ultra HD materiaal bekijken.

Netflix tarieven
Netflix tarieven

Wanneer de informatie van de bron klopt zal daar nog een vierde abonnement bijkomen. Dit zal het Ultra-abonnement zijn met een prijs van €16,99.

netflix lek abonnement
netflix lek abonnement

Het extra abonnement heeft als enige extra HDR en verder ook de beschikking over het bekijken van series en films op vier schermen tegelijk. Maar er circuleert ook een tweede afbeelding waarop een downgrade te zien is voor de bestaande abonnementen.

netflix-plan-europe-italy-leak-21
netflix nieuwe abonnementen

Op de bovenstaande afbeelding zien we dat de HDR-mogelijkheid verdwenen is. Het nieuwe Ultra-abonnement van €16,99 heeft de beschikking over 4 schermen om series en films op te kijken. De andere abonnementen krijgen een downgrade in het aantal schermen. Het basis- en standaardabonnement hebben nog maar 1 scherm en het abonnement van €13,99 krijgt nog maar twee schermen.

Dit zou een actie kunnen zijn van Netflix om het ‘meekijken’ van meerdere huishoudens te voorkomen. Vaak wordt er door huishouden A een abonnement afgesloten dat gedeeld wordt met huishouden B in veel gevallen een van de kinderen die is gaan studeren.

Bron: BGR

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.