Kevin Spacey

Netflix ontslaat Kevin Spacey, einde House Of Cards ?

Je kon er op wachten want het slechte nieuws bleef maar komen. Netflix had de opnames van House Of Cards al stilgelegd maar heeft de acteur nu ook ontslagen. Het bedrijf kan en wil niks te maken hebben met een acteur die blijkbaar zoveel op zijn kerfstok heeft.

Kevin Spacey ontslagen bij Netflix

Spacey was niet alleen de hoofdpersoon uit het verhaal maar ook de executive producer van deze serie. Het was House of Cards die de eigen producties van  Netflix op de kaart heeft gezet en Spacey had daar een belangrijk aandeel in. Dat maakte hem ook een gewilde spreker op zakelijke evenementen zoals bij de ING, maar die hebben ook al bedankt. Kevin Spacey is besmet. Persona Non Grata.

Het kan snel gaan

From hero to zero in minder dan twee weken. De glansrijke carriere van de acteur is nu niets meer waard. Alle credits die hij had opgebouwd zijn teniet gedaan door zijn gedrag en zijn daden. Daarbij moeten we wel zeggen dat het allemaal nog beschuldigingen zijn en er nog niks bewezen en bekend is door Spacey zelf. Maar wanneer uit zoveel verschillende hoeken en gaten en ook verspreid over een lange periode de vuile was naar buiten komt dan zal er op zijn minst een kern van waarheid in zitten.

House of Cards

De toekomst van House of Cards blijft onzeker. De opnames van het laatste seizoen ligt stil, deze 13 afleveringen zouden midden 2018 online komen. Een van de overwegingen is om Kevin Spacey’s karakter Frank Underwood uit de serie te schrijven. Een nieuwe film genaamd Gore met Spacey in de hoofdrol gaat ook niet door.

Er bestaat een kans dat de hardcore House of cards fans niet helemaal cold turkey hoeven. Eerder werd al bekend dat er meerdere spin-offs series op stapel stonden. Wellicht dat deze de vieze nasmaak weg krijgen die er nu aan House of Cards hangt.

Bron : ComingSoon

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.