Netflix Original Dark

Nieuwe Netflix Original Dark start 1 december

Netflix stopt heel veel geld in de ontwikkeling van eigen series. Dat doen ze niet alleen in Engelstalig werk maar ook in lokale series. Goed voorbeeld hiervan is Dark, een serie dat zich afspeelt in een Duits Dorp.

Dark

Deze serie is helemaal Duits. De locatie waar alles zich afspeelt is een Duits dorp en de acteurs zijn ook allemaal uit Duitsland. Dark is een drama-productie en gaat over een familie met bovennatuurlijke gaves.

netflix-dark

De verdwijning van 2 kinderen in het dorp maakt heel veel los. De relaties worden getest en het verleden van de familie komt naar boven. De vraag door de serie heen is niet waar of waarom maar wanneer is het gebeurd. Door het bovennatuurlijke worden alle concepten van tijd op de proef gesteld.

De trailer is in ieder geval enorm beklemmend en heeft een beetje het gevoel van het oude Twin Peaks. Maar meer kunnen we ook niet herleiden uit de eerste beelden.

Start

Zoals geschreven start de eerste aflevering van DARK op 1 december. Elke episode zal een uur lang zijn en het eerste seizoen bestaat uit 10 delen. Voor de beeldliefhebbers is er goed nieuws, de serie zal ook in 4K beschikbaar zijn. Dan kun je eindelijk al je pixels van je televisie gaan gebruiken.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.