Menu
The Fix Netflix

Netflix Review The Fix, comedy verkleed als spelshow

dim 5 years ago 0 29

Een van de nieuwe shows op Netflix heet The Fix. In deze show gaan twee teams de strijd aan om een groot probleem op te lossen. Niet echt natuurlijk want het is comedy.

Comedy is altijd goed

De presentator van deze show op Netflix is Jimmy Carr een van de beste Britse komieken van dit moment. 

De twee teams worden geleid door Katherine Ryan en D.L Hughy. Elke aflevering hebben ze twee andere komieken naast zich. Ik heb de eerste aflevering bekeken waar andere Nikki Glaser (groot fan) te gast was in het team van Katherine Ryan.

Nikki Glaser

In elke aflevering van The Fix proberen ze een groot maatschappelijk probleem op te lossen. Beide teams mogen een oplossing geven waarna het publiek in de studio mag stemmen. Je zal niet verrast zijn dat dat gedeelte van de show niet heel lang duurt. Waar het wel om draait is dat het een excuus is om heel wat goede komedie te horen.

The Fix gaat eigenlijk nergens over

Feitelijk gaat The Fix nergens over behalve een hele hoop grappen over het onderwerp van de show. Het voelt nog een beetje ‘gescript’ aan, op een aantal  momenten betrappen we de komieken erop dat ze naar een teleprompter kijken.

Het enlge serieuze aan de show zijn de paar minuten van Mona Chalabi. Deze journalist komt met een aantal leuke feitjes rondom het onderwerp. Dat wil allemaal niet zeggen dat het geen leuke show is. Het is een half uurtje lachen met een aantal komieken. Prima toch.

– Advertisement –
Written By

Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.