Netflix stopt met Marvel-serie Iron Fist, niet genoeg kijkers

Je zou denken dat een product uit de stal van Marvel altijd garant zou staan voor succes. Het blijkt dat dat niet zo is want Netflix heeft geen nieuw seizoen besteld van Iron Fist. Na twee seizoenen valt het doek voor deze superhelden-serie.

Iron Fist

Deze serie komt uit de stal van Marvel en heeft de acteur Finn Jones in de hoofdrol. In maart 2017 ging het eerste seizoen van deze superhelden-serie in première bij Netflix.

Lees ook : Netflix kijktip, One Puch Man

De serie draait om Danny Rand (Iron Fist) een beoefenaar van verschillende vechtkunsten. Hij bezit een geheimzinnige kracht die bekend staat als de ijzeren vuist. Het oproepen van deze kracht heeft hij geleerd in de geheime stad K’un-L’un waar hij terecht kwam nadat bij een vliegtuigramp de ouders van Danny Rand omkwamen.

Iron Fist
Iron Fist

Het eerste seizoen van deze superheld werd door velen niet goed ontvangen en kreeg slechte kritieken. Desondanks werd er toch een tweede seizoen gemaakt. Dit seizoen kreeg betere reviews en aan het eind van de serie werd er afgesloten met een soort van open einde. Dit wekte de suggestie dat er een derde seizoen zou komen van Iron Fist. Helaas kwam Netflix met de volgende verklaring.

“Marvel’s Iron Fist zal niet terugkeren voor een derde seizoen op Netflix. Iedereen bij Marvel Television en Netflix is trots op de serie en dankbaar voor al het harde werk van onze ongelooflijke cast, crew en showrunners. We zijn de fans dankbaar die deze twee seizoenen hebben gezien en voor de samenwerking die we in deze serie hebben gedeeld. Terwijl de serie op Netflix is afgelopen, zal de onsterfelijke Iron Fist voortleven”

Dat zijn troostende woorden voor een harde beslissing. Blijkbaar heeft het tweede seizoen niet genoeg nieuwe kijkers weten te trekken. Iron Fist-fans hoeven niet helemaal zonder hun superheld door het leven te gaan. Hij zal regelmatig gastrollen hebben in The Defenders en Luke Cage.

Bron: Forbes

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.