Netflix Banner

Netflix werkt aan zes nieuwe films en series voor kinderen

Netflix werkt aan nieuwe content gericht op kinderen zo heeft het bedrijf via het eigen blog laten weten.

Netflix kinderen

Bijna 60% van alle Netflix-gebruikers op de wereld kijken content gericht op kinderen. Netflix werkt daarom aan zes nieuwe shows die gericht zijn op kinderen. Het gaat hier om zowel films als series. De volgende series en films worden momenteel door Netflix geproduceerd.

Maya and the Three
Maya and the Three

Maya and the Three zal in 2021 in het programma worden opgenomen. Deze korte geanimeerde serie gaat over een krijgerprinses die aan een zoektocht begint om drie legendarische jagers te vinden om de wereld van de mensen en de goden te redden.

My Fathers Dragon is een 2D geanimeerde film voor de familie die in 2021 uit zal komen. My Father’s Dragon vertelt het verhaal van de jong weggelopen Elmer Elevator, die op zoek is naar een in gevangenschap levende Dragon op Wild Island en daar vindt hij meer hij ooit had kunnen verwachten.

Go! Go! Cory Carson zal in 2019 in het Netflix programma worden opgenomen. Het is een geanimeerde serie die de avonturen volgt van een kind-auto met de naam Cory Carson in Bumperton Hills

Kid Cosmic is een geanimeerde serie die in 2020 op Netflix zal verschijnen. Dit is een show over een jonge jongen die ervan droomt om een held te worden, en wanneer hij over een aantal kosmische stenen van macht struikelt, lijken zijn dromen uitkomen!

Thrash Truck gaat over Hank een smoezelig 6-jarig jongetje met een grote fantasie en een grote vriend. Deze vriend is een grote vuilniswagen waarmee hij allerlei avonturen beleefd.

The Willoughbys
The Willoughbys

The Willoughbys zal een mooie geanimeerde film worden die in 2020 in het programma van Netflix zal verschijnen. De vier Willoughby kinderen worden verlaten door hun ouders en moeten zich daarna zelf redden. Het verhaal is gebaseerd op een boek van Lois Lowry.

De bovenstaande series verschijnen naast de eerder aangekondigde titels: Jacob and the Sea Beast, Klasu , Mighty Little Bheem, Motown Magic, Over the Moon, Pinocchio en Wendell and Wild.

Bron: Netflix

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.