Neymar best betaalde voetballer ooit?

Het gerucht gaat dat Neymar Barcelona gaat verlaten en 1000 kilometer noordelijker in Parijs gaat voetballen. Volgens de media heeft Paris Saint Germain heel veel geld over voor de Braziliaan. Zoveel geld is er nog nooit betaald voor een voetballer.

Neymar

Voor iedereen die nu echt niet weet waar we het over hebben. Neymar is een voetballer uit Brazilie die al een aantal jaren bij de Spaance voetbalclub Barcelona speelt. En wanneer je een beetje kunt schoppen tegen een bal kun je vrij veel geld verdienen. Ook de club die jou onder contract heeft kan heel veel geld aan je verdienen.

Momenteel is het de tijd dat voetballers van club wisselen. Dat zal voor veel mensen op paardenhandel lijken. Veel handje klap en iedereen beslist behalve het paard ( de voetballer ) zelf.

Geld

Zou Neymar verhuizen naar PSG dan zou hij daar een jaarsalaris gaan aantikken van 40 miljoen euro per jaar. Laat dat even op je inwerken, 40 miljoen euro. Momenteel verdient hij bij zijn huidige club een schamel salaris van 12 miljoen euro, tja daar kom je natuurlijk niet meer voor uit je bed.

Dat salaris is het niet het enige waar de Parijse club zijn bankrekening voor  moet aanspreken. Omdat Neymar nog een contract heeft bij zijn huidige club Barcelona moet er een afkoopsom betaald worden.

Deze afkoopsom zou, naar verluid, 220 miljoen euro zijn. Dus dat komt er nog eventjes bij.

Topvoetballer

Dit zou van Neymar in een klap de best betaalde voetballer maken van de wereld. Wanneer je gaat rekenen dat verdiend deze kerel een slordige 109.000 euro per dag. Bizar, wanneer hij een grote boodschap doet op het toilet dan komt hij het toilet zo een 750 euro rijker uit.  Damn.
PS : Dit waren de duurst betaalde Nederlandse voetballers ooit.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.