Queens

Nieuw Deze Week 43

Nieuwe week, nieuwe titels op je favoriete streaming services. In samenwerking met NieuwDezeWeek brengen we je een samenvatting.

Netflix

Rebecca

Een pasgetrouwde vrouw verhuist naar het statige landgoed van haar man, waar ze te maken krijgt met zijn sinistere huishoudster en de geest van zijn overleden vrouw.

→ Trailer Rebecca bekijken

The Queen’s Gambit (S01)

In een weeshuis in de jaren 1950 ontdekt een jong meisje dat ze een groot schaaktalent is. Ze wordt onverwacht een ster terwijl ze worstelt met haar verslaving.

→ Trailer The Queen’s Gambit bekijken

The Queen's Gambit

Barbaren (S01)

Een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict.

→ Trailer Barbaren bekijken

Amazon Prime Video

Borat Subsequent Moviefilm

14 jaar na het maken van een film over zijn reis door de VS, riskeert Borat lijf en leden wanneer hij samen met zijn jonge dochter terugkeert naar Amerika en meer onthult over de Amerikaanse cultuur, de COVID-19-pandemie en de politieke verkiezingen.

→ Trailer Borat Subsequent Moviefilm bekijken

Borat Subsequent Moviefilm

The Age of Stupid

Het is 2055 en de klimaatverandering heeft de wereld vernietigd. Een archivaris onderzoekt videobeelden van 2008 om te begrijpen waarom de mensheid de catastrofe niet heeft gestopt. Deze provocerende film waarschuwt ons voor de verschrikkelijke gevolgen van ons onvermogen om de klimaatverandering te stoppen.

→ Trailer The Age of Stupid bekijken

Film1

Brothers in Arms

De agent Cal poogt de eindjes aan elkaar te knopen als reservist in het marinierskorps. Wanneer zijn halfbroer onbedoeld een man doodt, komt Oyster in de gevangenis terecht en ondertussen wordt Cal naar Irak gezonden.

→ Trailer Brothers in Arms bekijken

Videoland

Riviera (S03)

De miljardair Constantine en Georgina zijn nog maar kort getrouwd als hij om het leven komt bij een explosie op een jacht. Georgina is geschokt als ze erachter komt dat er geweld, leugens en moord kleven aan het fortuin dat Constantine heeft vergaard. Om de familie en zichzelf te beschermen, gaat ze met gevaar voor eigen leven op onderzoek uit.

→ Trailer Riviera bekijken

Riviera

Ziggo

Matthias et Maxime

Matthias en Maxime maken deel uit van een hechte vriendengroep die uit elkaar begint te vallen nu ze allen de dertig naderen. Maxime besluit zijn geluk te gaan zoeken in Australië. In de dagen voor zijn vertrek komen er echter onverwachte emoties boven tussen Matthias en Maxime waar ze zich geen raad mee weten. Dit veroorzaakt een dramatische kloof tussen de vrienden. Om verder te kunnen gaan, zullen ze moeten beslissen wat ze van elkaar én voor zichzelf in het leven willen.

→ Trailer Matthias et Maxime bekijken

Pathé Thuis

Push

In veel grote steden is gentrificatie een fenomeen. Een voormalig slechte buurt, wordt omgetoverd tot een topbuurt, waarbij de bewoners langzaamaan uit hun woningen worden gedreven voor de stijgende huizenprijzen.

→ Trailer Push bekijken

Push

Spotify

MTV Unplugged – Pearl Jam

→ MTV Unplugged – Pearl Jam beluisteren

Blue Note Re:imagined – Various Artists

→ Blue Note Re:imagined – Various Artists beluisteren

Blue Note Re:imagined - Various Artists

Kobo

Heeft China al gewonnen?

China is al aardig op weg om nummer één van de wereld te worden. Het denkt en opereert op mondiale schaal en neemt ambitieuze initiatieven, onder leiding van een van de meest competente en pragmatische wereldleiders. Amerika daarentegen is al enige tijd op z’n retour en heeft te maken met een economisch model dat door de financiële crisis van 2008 behoorlijk aan kracht heeft ingeboet.

Amerika staat voor een ongekende uitdaging: een grondige herijking van zijn binnen- en buitenlandse politiek, die inmiddels het sociale fundament van het land heeft aangetast en het aanzien in de wereld ernstig heeft verzwakt.

In Heeft China al gewonnen? is Mahbubani op z’n best met zijn scherpzinnige kijk op de strategische stappen en misstappen van Amerika en China in een wedstrijd op wereldschaal.

‘Zelden is zo duidelijk geworden, zo indringend beschreven hoe de machtsverhoudingen in de wereld veranderd zijn en wat gevolgen dat heeft.’ De Standaard

‘Laat het maar aan Mahbubani over om te provoceren op het gebied van internationale betrekkingen.’ NRC Handelsblad

‘We moeten Mahbubani’s adviezen heel serieus nemen.’ Financial Times

→ Trailer Heeft China al gewonnen? bekijken

Heeft China al gewonnen?

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwDezeWeek.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.