Thor Ragnarok

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 36

Officieel is het nu herfst en dat betekent dat we nu langzaam afglijden richting de donkere dagen. Dus haal de dekentjes maar weer uit de kast want wij hebben al het nieuws op Netflix, Pathe Thuis, Ziggo en dergelijke weer op een rijtje gezet.

Netflix

Thor: Ragnarok

Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok te stoppen.

→ Trailer Thor: Ragnarok bekijken

Thor: Ragnarok

Iron Fist  (S02)

Nadat al 15 jaar werd aangenomen dat hij dood was, keert Danny Rand terug. Met de kracht van de Iron Fist wil hij zijn verleden heroveren en zijn levenslot vervullen.

→ Trailer Iron Fist bekijken

The Debt Collector

French runt een vechtsportschool en traint daar veelbelovende nieuwe talenten, maar het heeft nog niet veel opgebracht. Om de eindjes aan elkaar te knopen, gaat hij werken voor de beruchte, maar ongrijpbare, Tommy. Tommy onderhoudt verschillende criminele netwerken in het zuiden van Californië. Het is pas als French een Ierse bar eigenaar met een geheim moet opsporen, als hij zich afvraagt of hij voor één keer het juiste zal doen

→ Trailer The Debt Collector bekijken

Film1

Doctor Strange

Na een zwaar auto-ongeluk kan de neurochirurg Stephen Strange niets meer met zijn handen. Wanneer de traditionele medische wetenschap hem in de steek laat, gaat hij noodgedwongen op zoek naar alternatieve genezing en hoop. Hij wordt zo onderdeel van een eeuwenoude strijd tegen duistere krachten.

→ Trailer Doctor Strange bekijken

Doctor Strange

Videoland

The Hurricane Heist

Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiële instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS. De stad is al geëvacueerd en alleen meteoroloog Will, zijn broer Toby en bewaakster Casey zijn nog over in de verlaten stad. Samen moeten ze niet alleen de orkaan zien te overleven, maar er ook voor zorgen dat de gehaaide dieven er niet met de roof van de eeuw vandoor gaan.

→ Trailer The Hurricane Heist bekijken

Hurricane Heist

Ziggo

Revenge

Drie rijke, getrouwde vrienden gaan elk jaar traditiegetrouw op een mannentrip naar de Grand Canyon. Deze keer heeft Richard zijn jonge minnares Jen meegenomen, wie al snel de interesse opwekt van de andere twee mannen. Als object van verlangen en volledig geïsoleerd van de buitenwereld loopt het voor Jen al snel uit de hand.

→ Trailer Revenge bekijken

Revenge

Pathé Thuis

Isle of Dogs

Atari gaat op zoek naar zijn huisdier Spots en komt er in aanraking met een meute onder leiding van Rex. Samen ondernemen ze een epische reis die de toekomst van het hele gebied zal bepalen.

→ Trailer Isle of Dogs bekijken

Isle of dogs

Spotify

In the Blue Light – Paul Simon

→ In the Blue Light – Paul Simon beluisteren

Paul Simon

Egypt Station – Paul McCartney

→ Egypt Station – Paul McCartney beluisteren

Egypt Station

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.