Jurrasic Park

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 41

We zijn ook nog wel een beetje in de war door het weer. Hadden we de dekentjes alweer uit de kast gehaald omdat het zo fris was, zitten we nu weer aan een borrel buiten. De behoefte aan een fijne nieuwe film of serie blijft altijd, daarom ook deze keer weer ‘Wat kijken en luisteren we deze week’.

Netflix

FightWorld

Acteur en vechtsportliefhebber Frank Grillo reist de wereld rond en dompelt zich onder in verschillende vechtsportculturen om hun tradities en drijfveren te begrijpen.

→ Trailer FightWorld bekijken

22 July

Een jonge overlevende, rouwende families en heel Noorwegen roepen om gerechtigheid en proberen de vreselijke terroristische aanslag te verwerken. Gebaseerd op feiten.

→ Trailer 22 July bekijken

Filmposter

The Haunting of Hill House

In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.

→ Trailer The Haunting of Hill House bekijken

Film1

Murder on the Orient Express

Dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. In een race tegen de klok moet één man de puzzel zien op te lossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.

→ Trailer Murder on the Orient Express bekijken

Filmposter van Murder on the Orient Express

Videoland

Mocro Maffia

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

→ Trailer Mocro Maffia bekijken

Ziggo

The Bachelors

Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in een nieuwe liefde. Wes ontmoet Lacy, en introvert maar fel meisje wiens raadselachtige persoonlijkheid de aandacht trekt van Wes. Bill ontmoet Carine, een medelevende en elegante lerares die ook een verdrietig verleden kent. Als hun relaties op de proef worden gesteld groeien Bill en Wes uit elkaar.

→ Trailer The Bachelors bekijken

Filmposter van The Bachelors

Pathé Thuis

Jurassic World: Fallen Kingdom

Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire moeten ervoor zorgen dat de dinosaurussen niet uitsterven en proberen met Claires organisatie de dino’s te evacueren.

→ Trailer Jurassic World: Fallen Kingdom bekijken

Spotify

Wen D’r Maar Aan – Anouk

→ Wen D’r Maar Aan – Anouk beluisteren

Thuis komen pas de tranen – Tino Martin

→ Thuis komen pas de tranen – Tino Martin beluisteren

CD-hoes van Thuis komen pas de tranen - Tino Martin

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.