Roman J. Israel

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 37

Elke week laten we jullie weten wat er nieuw is op Netflix, HBO, Film1, Videoland, Ziggo en Spotify. En ook deze week zijn er weer genoeg nieuwe titels om de komende week mee door te komen.

Netflix

The Land of Steady Habits

Nadat Anders zijn vrouw en baan heeft verlaten, begint hij aan een onhandige, hartverscheurende zoektocht om weer geluk in zijn verscheurde leven te vinden.

→ Trailer The Land of Steady Habits bekijken

Ingobernable (S02)

De first lady van Mexico is zelfverzekerd en idealistisch. Als ze echter het vertrouwen in haar man verliest, heeft ze al haar kracht nodig om de waarheid te achterhalen.

→ Trailer Ingobernable bekijken

BoJack Horseman (S05)

Ontmoet het meest geliefde sitcom-paard uit de jaren 90, twintig jaar later. Een gierigaard met een hart van… niet van goud…iets goudachtigs. Koper misschien?

→ Trailer BoJack Horseman bekijken

BoJack Horseman

Film1

Roman J. Israel, Esq.

Nadat de collega van Roman een hartaanval krijgt wordt Roman gedwongen als leider van de firmware om op te treden. Hij stuit vervolgens op een aantal verontrustende onthullingen over het advocatenkantoor.

→ Trailer Roman J. Israel, Esq. bekijken

Roman J. Israel, Esq.

Videoland

Facing

Documentaireserie over het leven van de meest invloedrijke figuren van de moderne geschiedenis. Met archieffoto’s, videobeelden en interviews wordt een indringend portret van deze spraakmakende personen geschetst.

→ Trailer Facing bekijken

Facing

Ziggo

The Deuce (S02E01)

Slot seizoen een. Vincent neemt een stap terug van Rudy, terwijl Frankie en Bobby willen uitbreiden. Candy mag regisseren en geniet van de rode loper tijdens een belangrijke premiere. Alston is in tweestrijd op zijn politiebureau. Abby verandert de clientele van de Hi-Hat; Sandra wordt geconfronteerd met redactionele en legale obstakels; Barbara en Thunderthighs ontmoeten de verkeerde soort klant; Vincent vereffent een rekening. C.C. moedigt voormalig pooier Ace aan om terug te komen.

→ Trailer The Deuce bekijken

The Deuce

Pathé Thuis

Robot & Frank

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst en gaat over de zestiger Frank, die door zijn beginnende Alzheimer een teruggetrokken en eenzaam leven leidt. Zijn kinderen hebben weinig tijd om hun vader te bezoeken en zijn enige uitstapje is naar de bibliotheek voor de charmante medewerkster Jennifer. Wanneer het steeds slechter gaat met de gezondheid van Frank, besluit zijn zoon om een robot te installeren die voor hem zal zorgen. Dit is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap.

→ Trailer Robot & Frank bekijken

Robot & Frank

Spotify

Love Is Here To Stay – Tony Bennett, – Diana Krall

→ Love Is Here To Stay – Tony Bennett, – Diana Krall beluisteren

Love Is Here To Stay - Tony Bennett, - Diana Krall

Waiting For The Sun (50th Anniversary Deluxe Edition) – The Doors

→ Waiting For The Sun (50th Anniversary Deluxe Edition) – The Doors beluisteren

Waiting For The Sun (50th Anniversary Deluxe Edition) - The Doors

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.