Dit kijken we en luisteren we deze week! Week 26

Zinderende hitte in de tuin og op het terras, lekker koel in huis. Ventilator en serie aan!

Netflix

Dope (S03)

Deze pakkende serie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een vernieuwende kijk op de oorlog tegen drugs.

→ Trailer Dope bekijken

Shaft

Als een hem onbekende zoon om hulp vraagt, ontdekt de stoere privédetective John Shaft dat zijn zoon helemaal niet op hem lijkt.

→ Trailer Shaft bekijken

Shaft

O Escolhido

Drie vastberaden artsen willen een zikavaccin naar de afgelegen Pantanal brengen. Ze stuiten daar op een gebedsgenezer en worden meegezogen in zijn mysterieuze sekte.

→ Trailer O Escolhido bekijken

Film1

A Million Ways to Die In The West

Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen; een tijd waarin de reputatie van een man alles was. Albert (Seth MacFarlane), een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin (Amanda Seyfried) kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen. Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw (Charlize Theron) met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar man (Liam Neeson), een beruchte crimineel, ten tonele verschijnt en Albert wederom voor een duel wordt uitgedaagd.

→ Trailer A Million Ways to Die In The West bekijken

A Million Ways to Die In The West

Videoland

Temptation Island VIPS (elke donderdag een nieuwe aflevering)

Op een exotische bestemming, onder toeziend oog van het gloednieuwe presentatieduo Yolanthe en Kaj wagen voor de allereerste keer bekende koppels zich aan de ultieme relatietest in Temptation Island VIPS. Doorstaan de koppels deze beproeving of bezwijken ze in Mexico aan de sensuele streken van de hartstochtelijke verleiders en verleidsters?

→ Trailer Temptation Island VIPS bekijken

Temptation Gossip ( elke vrijdag een nieuwe aflevering)

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island VIPS. Olcay stelt de kandidaat ‘vurige vragen’, confronteert hem of haar met de meest spraakmakende fragmenten uit de aflevering en neemt de laatste gossip door.

→ Trailer Temptation Gossip bekijken

Temptation Gossip

Ziggo

The Da Vinci Code

Na de dood van een conservator, moeten een Harvard-professor en een cryptograaf een web van leugens ontrafelen die betrekking hebben op de wIn Parijs loopt professor Robert Langdon een afspraak mis met de conservator van het Louvre omdat die kort daarvoor is vermoord. Langdon is de belangrijkste verdachte, ook al omdat de man vóór hij stierf zijn naam op de grond heeft geschreven. Hij beseft dat de conservator aanwijzingen heeft achtergelaten die alleen hij kan ontcijferen: symbolen die verwijzen naar de werken van Da Vinci. Geholpen door een agente maakt Langdon zich uit de voeten en begint de speurtocht naar het motief voor de moord en naar de betrokkenheid van het Opus Dei. Want met name de katholieke kerk zit niet op de oplossing te wachten. Ondertussen zitten de politie en de moordenaar hen op de hielen… erken van Leonardo da Vinci.

→ Trailer The Da Vinci Code bekijken

Pathé Thuis

Instant Family

Het koppel Ellie en Pete wil een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend tot ze thuis met drie driftige kinderen zitten.

→ Trailer Instant Family bekijken

Instant Family

Spotify

Zombie Birdhouse – Iggy Pop

→ Zombie Birdhouse – Iggy Pop beluisteren

Kobo

De Fiets De Fiets

Nederlandse wielrenners dit jaar zijn dominanter dan ze jaren geweest zijn. Mathieu van der Poel wint alle superprestige crossen én het Wereldkampioenschap, de mannen en vrouwen op de baan domineren het WK met maar liefst zes titels en ook op de weg zijn Wout Poels, Tom Dumoulin, Steven Kruijswijk en Niki Terpstra coureurs die om de prijzen rijden. Om van de hegemonie van Anna van der Breggen, Chantal Blaak en Annemiek van Vleuten nog maar te zwijgen. Gouden tijden voor de wielerjournalistiek, kortom. Thijs Zonneveld is bevoorrecht om hen van dichtbij te zien presteren en te vertellen over de ongekende klasse van de huidige wielergeneratie.

→ Trailer De Fiets De Fiets bekijken

De Fiets De Fiets

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.