Wat kijken en luisteren we deze week? Week 31

Weer een heerlijke lijst met nieuwe films en series op je favoriete streamingdienst.

Netflix

Ted 2

Ted is getrouwd met zijn liefje Tami-Lynn. Ze willen nu ook een kind nemen, maar om een ouder te mogen worden moet Ted eerst in een rechtbank bewijzen dat hij een echt persoon is.

→ Trailer Ted 2 bekijken

The Red Sea Diving Resort

Geheime agenten openen een nephotel voor toeristen als dekmantel voor het in veiligheid brengen van duizenden Ethiopische vluchtelingen. Geïnspireerd op echte verhalen.

→ Trailer The Red Sea Diving Resort bekijken

The Red Sea Diving Resort

Dear White People (S03)

Zwarte studenten krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

→ Trailer Dear White People bekijken

Videoland

Love Island UK

Brits realitydatingprogramma waarin sexy, jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa op het Spaanse eiland Mallorca. De singles moeten koppels vormen om in de prachtige villa te mogen blijven.

→ Trailer Love Island UK bekijken

The Cruise (S04)

Documentaire waarin we aan boord meekijken bij een van ‘s werelds grootste en meest luxe cruiseschepen: de Regal Princess. Aan boord werken 1400 man om de boel draaiende te houden en de 4000 passagiers te vermaken.

→ Trailer The Cruise bekijken

The Cruise

Ziggo

Share

Mandy beleeft de grootste nachtmerrie van elke tiener: ze ontdekt een schokkend filmpje van een nacht die ze zich niet meer kan herinneren. In deze film speelt Rhianne Barreto een 16-jarige atlete die ziet hoe haar wereld op de kop gezet wordt door een filmpje circulerend in haar gemeenschap, met daarin een kwetsbare, bewusteloze Mandy. “Share”, geschreven en geregisseerd door nieuwkomer Pippa Bianco, gebaseerd op haar bekroonde korte film, biedt een kijkje in de intense pijn, isolatie, onzekerheid en verlies waar Mandy erg moedig mee omgaat. Ze doet er alles aan om haar eigen lot weer in handen te nemen.

→ Trailer Share bekijken

Pathé Thuis

Dumbo

Holt Farrier wordt ingehuurd om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts erachter komt dat Dumbo kan vliegen besluit hij van Dumbo een ster te maken.De review van Dumbo kun je lezen op IGN Benelux: REVIEW

→ Trailer Dumbo bekijken

Spotify

Rewind, Replay, Rebound (Deluxe) – Volbeat

→ Rewind, Replay, Rebound (Deluxe) – Volbeat beluisteren

Rewind, Replay, Rebound (Deluxe) - Volbeat

Run Home Slow – The Teskey Brothers

→ Run Home Slow – The Teskey Brothers beluisteren

Kobo

Elon Musk: De Ongeautoriseerde Autobiografie

Elon Musk is al een van de meest extraordinaire, innovatieve, en controversiële ondernemers van de 21e eeuw. De menselijkheid heeft een punt bereikt dat het voor een aantal unieke uitdagingen staat als een directe consequentie van haar technologische evolutie, enkelen daarvan mogelijkerwijs existentieel.

Miljardair Elon Musk is een ingenieur, uitvinder en zakenman op een queeste om de menselijkheid te redden van de opwarming van de aarde en van mogelijke uitsterving.Musk gelooft in de technologische toekomst en is vastberaden om die belofte aan de menselijkheid te herstellen, en zich niet te laten weerhouden van de ogenschijnlijke onmogelijkheid van gewaagde ondernemingen als:

> De EV revolutie ontketenen en de transitie van de wereld naar duurzame energie bewerkstelligen.

> Het leven multi-planitair maken door een menselijke kolonie te stichten op Mars.

> Lange afstand reizen te revolutionaliseren door multi-niveau tunnels.

> Het ontwikkelen van een brein/computer interface om de opkomst van AI tegen te gaan.

Elon Musk: De Ongeautoriseerde Autobiografie volgt niet alleen chronologisch zijn leven en de geschiedenis en filosofie achter Tesla, SpaceX, PayPal, The Boring Company, Neuralink, etc, maar exploreert ook de meest dringende problemen van de dag en presenteert een radicale visie voor de toekomst van de menselijkheid.

→ Trailer Elon Musk: De Ongeautoriseerde Autobiografie bekijken

Elon Musk: De Ongeautoriseerde Autobiografie

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.