Wat kijken en luisteren we deze week? Week 25

Maak je klaar voor een week met leuke nieuwe series, films en muziek.

Netflix

Dark (S02)

Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

→ Trailer Dark bekijken

Beats

Een hiphopwonderkind met pleinvrees en een voormalige muziekmanager ontmoeten elkaar in de South Side van Chicago en helpen elkaar met demonen uit hun verleden.

→ Trailer Beats bekijken

Beats

Man of Steel (vanaf zondag 23 juni)

Clark Kent is een jonge journalist die zich niet thuis voelt in onze wereld. Hij is jaren geleden van de verre planeet Krypton naar de aarde getransporteerd en vraagt zich nu af wie hij werkelijk is en waartoe de superkrachten dienen waarmee hij is gezegend. Zijn adoptieouders Martha en Jonathan Kent helpen hem om met zijn bijzondere gave om te gaan. Ondertussen opent de buitenaardse generaal Zod de jacht op hem. Clark moet de Man van Staal worden, om de mensen van wie hij houdt te beschermen tegen Zod en diens allesvernietigende plannen.

→ Trailer Man of Steel bekijken

Film1

Johnny English Strikes Again

Na een cyber-aanval zijn de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Johnny English wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden.

→ Trailer Johnny English Strikes Again bekijken

Johnny English Strikes Again

Videoland

Groots met een Zachte G

Registratie van het concert van Guus Meeuwis in het Philips Stadion in Eindhoven.

→ Trailer Groots met een Zachte G bekijken

Road

Road is het hartverscheurende en adrenaline pompende verhaal van de familie Dunlop die geobsedeerd is door wegraces op de motor, de gevaarlijkste vorm van alle motorsporten. Al twee generaties lang domineren de Dunlop mannen de internationale wegracecircuits. Deze documentaire neemt de kijker mee in een emotionele rollercoaster die de helden Joey, Robert, William en Michael berijden naar hun overwinningen en hun hobbels en botsingen zowel tijdens als naast het racen. Twee generaties van één familie verenigd door succes en verbonden door tragische ongelukken.

→ Trailer Road bekijken

Road

Ziggo

The Equalizer

In The Equalizer speelt Denzel Washington Robert McCall, een man met een geheimzinnig verleden. Hij woont in Boston en leidt een onopvallend bestaan. Zijn leven verandert als hij een jonge prostituee, Teri (Chloë Grace Moretz), probeert te redden. Hij komt oog in oog te staan met zeer gewelddadige Russische gangsters en mensenhandelaren die hij één voor één probeert uit te schakelen.

→ Trailer The Equalizer bekijken

Pathé Thuis

Happy Death Day 2U

Tree Gelbman heeft na vele mislukte pogingen haar moordenaar gevonden en haar verjaardag overleefd. Nu wordt onthuld hoe Tree in de timeloop terechtkwam.

→ Trailer Happy Death Day 2U bekijken

Happy Death Day 2U

Spotify

Black Pumas – Black Pumas

→ Black Pumas – Black Pumas beluisteren

Seven Days Walking (Day 4) – Ludovico Einaudi

→ Seven Days Walking (Day 4) – Ludovico Einaudi beluisteren

Seven Days Walking (Day 4) - Ludovico Einaudi

Kobo

Over Michael Jackson

Michael Jackson, The King of Pop: icoon, provocateur, mysterie. Wie was hij echt? En hoe zijn zijn spectaculaire opkomst en catastrofale ondergang bepaald door hen die hem hebben gevormd, die hem hebben beschadigd en die hem liefhadden? Margo Jefferson schreef een scherpzinnige analyse van deze gebroken man, die werd veroordeeld om zijn huid en uiterlijk, zijn ondoorgrondelijke gedrag, zijn dubieuze relatie met kinderen.

Een tragisch verhaal dat we alleen kunnen aanvaarden, als we erkennen wat het in ons oproept – wanhoop, verdriet, woede, compassie – en proberen het in wijsheid te vertalen. Naar aanleiding van het misbruik dat aan het licht kwam in de documentaire Leaving Neverland schreef Margo Jefferson een nieuwe inleiding.

→ Trailer Over Michael Jackson bekijken

Over Michael Jackson

Mijn ware verhaal

Karin Bloemen Mijn ware verhaal In haar autobiografie Mijn ware verhaal vertelt cabaretière Karin Bloemen voor het eerst het aangrijpende verhaal van haar jeugd, die getekend is door misbruik, mishandeling en angst. Haarscherp brengt ze in beeld wat het met een jong meisje doet als de personen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien. Karin Bloemen laat echter ook zien hoe ze ondanks deze traumatische ervaringen de vrouw is geworden die ze nu is: sterk, liefdevol, succesvol, open voor iedereen en voor niemand bang.

Mijn ware verhaal is een hartverscheurende ode aan het leven; een boek dat je de adem beneemt en dat je in één ruk uitleest. “Vanuit een diepgewortelde schaamte wordt alles ontkend en doodgezwegen. Met die schaamte wil ik afrekenen. Schaamteloos zijn, eerlijk zijn. Schaamteloos eerlijk.’

→ Trailer Mijn ware verhaal bekijken

Meer nieuw deze week!

We hebben je al een leuke greep gegeven uit het nieuwe aanbod van streamingdiensten, maar er is uiteraard nog veel meer Nieuw Deze Week. Ben je op zoek naar andere nieuwe films, series en muziek op deze streamingnetwerken? Op onze zustersite Nieuw Deze Week vind je alles wat nieuw is op Netflix, Film1, Videoland, Ziggo, Kobo Plus, Pathé Thuis en Spotify! Onze Belgische lezers kunnen terecht bij NieuwOpNetflix.be voor de nieuwste films en series op Netflix.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.