Daredevil SE03

Wat kijken en luisteren we deze week? Week 42

Eindelijk gaat de temperatuur weer een beetje zakken en dat mag ook wel een keer. Na de zwoele zomeravonden kijken we ook uit naar de koude wintermaanden. Lekker onder het dekentje series bingen. Wij hebben uit al het nieuws weer het een en ander uitgezocht.

Netflix

Making a Murderer (S02)

Gefilmd over een periode van meer dan 10 jaar, volgt deze reallife-thriller een man die is vrijgesproken, maar tegelijk ook wordt verdacht van een nieuw misdrijf.

→ Trailer Making a Murderer bekijken

Marvel’s Daredevil (S03)

Matt Murdock, die als kind blind werd, strijdt overdag als advocaat en ‘s nachts als superheld Daredevil tegen de onrechtvaardigheid in Hell’s Kitchen, New York.

→ Trailer Marvel’s Daredevil bekijken

Filmposter Daredevil

Hip Hop Evolution (S02)

In deze documentaireserie praat rapper Shad Kabango met invloedrijke collega’s, dj’s en muziekbonzen over de evolutie van hiphop tussen de jaren 70 en 90.

→ Trailer Hip Hop Evolution bekijken

Film1

The Vanishing of Sidney Hall

De jonge romanschrijver Sidney Hall wordt verliefd en schrijft vervolgens een geweldig boek dat hem wereldberoemd maakt. Hierdoor raakt hij in een neerwaartse spiraal die hem ruïneert. Uiteindelijk verdwijnt hij zonder enig spoor.

→ Trailer The Vanishing of Sidney Hall bekijken

Filmposter The Vanishing of Sidney Hall

Videoland

Me Before You

De vrolijke Louisa heeft geen duidelijke richting in haar leven en hopt van baan naar baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will, een welgestelde bankier, die door een ongeluk verlamd is geworden. Louisa is vastberaden om de cynische Will te overtuigen dat het leven wel nog zin heeft.

→ Trailer Me Before You bekijken

Ziggo

Ideal Home

Erasmus en Paul zijn een kibbelend homopaar met een extravagant leven. Erasmus is een veeleisende, populaire beroemdheid en Paul is zijn onzekere partner. Hun leven komt op zijn kop te staan als een tienjarige jongen opduikt die beweert de kleinzoon van Erasmus te zijn. Noch Paul, noch Erasmus, zijn klaar om hun extravagante levensstijl op te geven om ouders te zijn, maar misschien heeft dit kleine kind het een en ander in zich om hen iets te leren over de waarde van het gezin.

→ Trailer Ideal Home bekijken

Filmposter Ideal Home

Pathé Thuis

Jawbone

Wanneer oud jeugdbokskampioen Jimmy aan de grond zit, wendt hij zich tot zijn voormalige boksclub en de familie die hij heeft achtergelaten. Het wordt een strijd en hij riskeert zijn leven om een plek te veroveren in de wereld.

→ Trailer Jawbone bekijken

Spotify

BYLAW EP – Martin Garrix

→ BYLAW EP – Martin Garrix beluisteren

CD BYLAW EP - Martin Garrix

RWINA – Various Artists

→ RWINA – Various Artists beluisteren

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.